SRPSKI TURISTI OPREZ! MASOVNA HAPŠENJA PO GRČKIM LETOVALIŠTIMA: Policija češlja smeštaje zbog korone, kazne samo pljušte
Foto: Profimedia

strah od virusa

SRPSKI TURISTI OPREZ! MASOVNA HAPŠENJA PO GRČKIM LETOVALIŠTIMA: Policija češlja smeštaje zbog korone, kazne samo pljušte

Društvo -

Grčka policija sprovela je tokom vikenda opširne patrole poštovanja preventivnih epidemioloških mera u turističkim destinacijama na ostrvima Paros, Mikonos, Santorini u nastojanju da spreči širenje korona virusa.

Na Parosu je inspekcija obišla noćne klubove od kojih je jedan zatvorila na 15 dana, jer je u njemu bilo više gostiju od dozvoljenog broja. Izdata je i novčana kazna od 3.000 evra. Uhapšeno je pet osoba zbog buke, prenosi ANA.

Na Mikonosu je uhapšen italijanski državljanin koji je organizovao žurku u kući na kojoj je bilo previše ljudi. Policija je proveravala da li se devet barova na plaži i 17 barova i klubova pridržava propisanih mera.

Dve osobe su uhapšene pošto nisu imale dozvolu za postavljanje ležaljki na plažu, i još šest pojedinaca zbog stvaranja buke.

Na Santoriniju su privedene tri osobe, takođe zbog remećanja javnog reda i mira, a posle inspekcije sedam barova i klubova.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto ilustracija: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track