POTRESNA PORUKA MAJKE BARBARE VITEZ ZA ROĐENDAN RASPLAKALA SVE: Boriću se do kraja sveta i nikad neću da se predam FOTO
Foto: Saša Urošev, N. H., Facebook Printscreen

četiri godine ništa se ne zna o devojčici iz sente

POTRESNA PORUKA MAJKE BARBARE VITEZ ZA ROĐENDAN RASPLAKALA SVE: Boriću se do kraja sveta i nikad neću da se predam FOTO

Društvo -

Barbara Vitez iz Sente, o čijoj sudbini se ništa ne zna već četiri godine, koliko je prošlo od njenog nestanka, napunila je danas 19 godina.

Njena majka Melinda Vitez oglasila se potresnom porukom upućenoj ćerki.

foto: Printscreen Facebook

- Danas moja mala lepotica napunila je 19 godina. Danas joj je rođendan, ali nje nigde nema. Boriću se do kraja sveta i nikad neću da se predam. Volim te dušo moja mamina - napisala je Melinda Vitez na Fejsbuku.

Podsetimo, Barbara je nestala 25. novembra 2016. godine, a tog kobnog dana kako se tvrdi, pala je sa senćanskog mosta u reku Tisu. Otac i majka ispričali su tada da je njihova ćerka otišla na proslavu rođendana sa drugarima i nije se vratila kući.

Organizovana je i potraga rekom za telom nesrećne devojke, a ni spasilački tim "Tisa” ni ronioci ni spasioci specijalne žandarmerijske jedinice nisu našli nikakav trag nestanka. Roditeljima nestale Barbare stizale su razne dojave gde bi njihova ćerka mogla biti. Informacije o tome da je navodno viđena osoba koja bi mogla biti Barbara Vitez stižu i iz Crne Gore, Bugarske, Albanije, tako da se istraga proširila i na te zemlje.

(Kurir.rs/ K. L. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja