LERA JE BILA OBIČNA DEVOJČICA IZ MOSKVE! Samo je htela da svi budu SREĆNI! Ali, usledila je tragedija zbog UKLETOG STANA
Foto: Kurir Televizija

RUSKI VIDOVNJACI ISPITUJU

LERA JE BILA OBIČNA DEVOJČICA IZ MOSKVE! Samo je htela da svi budu SREĆNI! Ali, usledila je tragedija zbog UKLETOG STANA

Društvo -

Na prvi pogled običan stan na osmom spratu stambene zgrade u Pavlovski posedu na teritoriji Moskve, krije mističnu priču o smrti dve nepovezane osobe, koje su u policjskim dosijeima zavedene kao nesrećni slučajevi. S obzirom na to da se njihove porodice ne mire sa takvim objašnjenjem, na scenu stupaju "Ruski vidovnjaci" iz serijala pobednika "Bitke vidovnjaka" koji će u večerašnjoj emisiji na Kurir televiziji pokušati da reše misteriju. Da li je stan uklet?!

foto: Kurir Televizija

Sve je počelo kada se u naizgled običan objekat, lep i prostran stan, prvo uselila porodica: Svetlana, Oleg i njihova dvanaestogodišnja ćerka Lera. Devojčica je bila voljena, dobila je svoju sobu i stalno je bila nasmejana. U svom dnevniku čak je i zapisala: "Zašto moje drugarice nemaju sreće kao ja? Ja sam obična devojčica, ali mi nekako uvek sve ide!". Ipak, sreća joj je okrenula leđa 27. januara 2015. godina, a njene voljene ostavila je u šoku, neizmernoj boli i tuzi.

Pad devojčice iz sobe sa 24 metara visine ubrzo su dovela do pitanja zašto i kako se to desilo. Nisu poverovali u prvobitnu verziju nadležnih organa da se najverovatnije igrala na prozoru i slučajno ispala dok je snimala selfije.

foto: Kurir Televizija

Sumnjali su da je njihova ćera poklekla pred trendom i da je reč o nesrećnom slučaju. Tvrde da se zbog fotogafije nikad ne bi popela kroz prozor, a u prilog tome otkrivaju da je bila plašljiva i da čak nije ni koristila lift, izbegavala je vožnju ringišpilom, zbog straha od visine zaobilazila je i vožnju bicikla. Drugarice dodaju da nije volela ni da se fotografiše. Jednostavno, tragedija koja ih je zadesila ostala je bez valjanog objašnjenja. Svetlana i Oleg su se iselili iz stana, a objekat je uskoro dobio nove stanare: Kaću, Alekseja i malenog Ilju. Iako prvobitno nisu znali za kobni pad devojčice Lere, po saznanju su rešili da ne odustanu od nekretnine jer nije odavao lošu energiju. Sve dok i njih nije zadesio nesrećan slučaj.

foto: Kurir Televizija

Samo šest meseci kasnije, 14. jula 2016. godine, Aleksej Paršenkov, inače veoma dobar vozač, poginuo je u saobraćajnoj nesreći. Istraga nije pokrenuta jer je policija procenila da je u pitanju nesrećan slučaj. Svedoka i kamera na drumu nije bilo. Da li su ova dva slučaja povezana i da li je je stan glavni krivac za dve naizgled nepovezane smrti utvrdiće medijum Aleksandar Šeps i veštica Viktorija Rajdas.

Gledajte na Kurir televiziji, kanal 8 kod MTS, Supernova operatera s početkom u 21 sat. Serija o istinitim, ali misterioznim tragedijama i događajima koje su mogli da reše samo vidovnjaci iz Rusije, svako veče možete gledati samo na Kurir televiziji s početkom u 21 sat.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track