Najnovije vesti

Ostvarite svoje ciljeve onda kada vi to poželite!
Foto: Promo

Ostvarite svoje ciljeve onda kada vi to poželite!

Društvo

U toku ove godine menjali smo i odlagali svoje planove makar nekoliko puta, ali naši ciljevi su ostali isti. Imali smo dosta vremena da sagledamo lične finansije i uskladimo ih sa željama i potrebama kako bismo dostigli ono čemu težimo.

Uvideli smo i sve one stvari koje potrebno da zamenimo, obnovimo ili ako nam uslovi to dozvole – mesta na koja želimo da otputujemo. Ipak, važno je da znamo da nije presudno kolikim sredstvima raspolažemo, već je važno da želimo da napredujemo, razvijamo se i stičemo.

I u okolnostima poput ovih kada nam je svima potreban vetar u leđa i dodatna podrška, OTP banka se postavlja kao partner i pruža finansijsku ponudu svojim klijentima. Gotovinski i krediti za refinansiranje i do 2.000.000 dinara uz NKS od 8,67%, bez troškova održavanja kredita, bez depozita i žiranta, a odobrenje je moguće da se realizuje u roku od 24 sata. Reprezentativni primer i kreiranje ponude dostupno je na sajtu banke.

Banka je tokom pandemije ostala posvećena inovacijama, kako bi digitalizovala još svojih usluga i proizvoda i tako olakšala klijentima svakodnevnicu. Pre nekoliko meseci, banka je lansirala mKeš – opciju koja klijentima omogućava da preko svog mobilnog telefona realizuju dinarski keš kredit sa fiksnom kamatnom stopom, potpuno online u okviru m-bank aplikacije.

Inače, još 2015. godine, ova banka je prva lansirala online ekspozituru i tako omogućila klijentima da bez dolaska u ekspozituru, koriste proizvode banke (kredit, pozajmice, depozit) uz potpisivanje elektronskih ugovora. Potom je korisničko iskustvo upotpunila video pozivom i četom sa ličnim bankarom, koji je na raspolaganju za sva dodatna pitanja i podršku.

#otpsrbija #kešdakreneš #bankarstvo #finansije

Foto: Promo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...