MAJKA O RADMILI NIŠTA NE ZNA SKORO MESEC DANA, MOLI JE DA JOJ SE JAVI: Sumnjam da je u sve umešan moj bivši partner
Foto: Privatna Arhiva

POTRAGA ZA DEVOJKOM

MAJKA O RADMILI NIŠTA NE ZNA SKORO MESEC DANA, MOLI JE DA JOJ SE JAVI: Sumnjam da je u sve umešan moj bivši partner

Društvo -

Željka Jovanović iz Buđanovaca, koja već skoro mesec dana traga za ćerkom Radmilom Ćirković (19), sumnja da je njena mezimica otišla sa čovekom sa kojim je ona nekada bila u vezi i poručuje ćerki da joj se samo javi da zna da je živa i zdrava!

Podsetimo, Jovanovićeva je ranije za Kurir ispričala da je njena ćerka nestala 28. oktobra u Buđanovcima, nakon što su se vratili sa slave. Radmila joj je tada rekla da ide da se vidi sa nekim momkom i više se nije javila. Nestanak je prijavljen policiji koja intenzivno traga za devojkom.

nestala krajem oktobra
nestala krajem oktobrafoto: Privatna Arhiva

- I dalje ne znam gde mi je dete, niti je ko video, niti mi šta javljaju. Sumnjam da je u sve umešan čovek sa kojim sam se nekada zabavljala, jer je on tog jutra viđen u Buđanovcima - kaže Željka i dodaje:

- Ukoliko je otišla sa tim čovekom, slobodno neka mi se javi. Možda je nju sramota, ali ne zameram joj, važno mi je samo da je živa i da je dobro, pa makar i sa njim. Ne treba da se plaši niti stidi - priča majka.

Naša sagovornica napominje da živi u strahu već dugo

- Otkako je nema brinem se i sumnjam šta je sve moglo da joj se desi. Šta ako je neko oteo i drži zatvorenu? Čovek u koga sumnjam mislim da ne može da je povredi, niti da bi joj naudio. Možda je samo otišao s njom meni iz inata - kaže majka.

Majka nestale moli sve koji imaju informacije da se jave na broj telefona 0616488672.

(Kurir.rs/ J.I. / Foto Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track