KON ZA KURIR O NESTOROVIĆEVOM SKANDALOZNOM SNIMKU: Nikad se nismo slagali! To sve govori o njemu i njegovoj duhovitosti!
Foto: Printscreen TV Prva

neće više da ćuti

KON ZA KURIR O NESTOROVIĆEVOM SKANDALOZNOM SNIMKU: Nikad se nismo slagali! To sve govori o njemu i njegovoj duhovitosti!

Društvo -

Epidemiolog i član kriznog štaba dr Predrag Kon za Kurir ekskluzivno je odgovorio svom dojučerašnjem kolegi iz kriznog štaba pulmologu prof. dr Branimiru Nestororoviću koje je šokirao javnost kada je dr Kona i prof. dr Tiodorovića ismejao postavljanjem na Fejsbuk montiranog snimka, koji čak implicira i da oni sve rade kako bi vakcinisali narod protiv korone i uzeli pare.

- To govori o njemu i njegovoj duhovitosti... Nikada se nismo slagali u stavovima. U toku rada u Kriznom štabu nisam se javno konfrontirao sa njim jer smo bili u istom timu... Pretpostavljam da to smatra mojom slabošću... Istorijski sud o ponašanju u toku pandemije kao i detaljne rasprave doći ce tek kada sve prođe. Ja ih vrlo staloženo, čista srca, čekam vrlo spremno, ali i sa punom odgovornošću - kazao je dr Kon za Kurir i dodao da "deo sa mrtvačkim glavama nije video da ne može da komentariše".

foto: Printscreen

Da podsetimo, kontroverzni prof. dr Branimir Nestorović, pulmolog i donedavni član kriznog štaba Vlade Srbije za borbu protiv kovida 19, podelio je na svom Fejsbuk profilu montirani snimak kojim se sprda sa svojim dojučerašnjim kolegama iz štaba, epidemiolozima dr Predragom Konom i prof. dr Branislavom Tiodorovićem. Neki su stekli utisak da ih je Nestorović i indirektno optužio da pokušavaju da zarade novac na vakcinaciji stanovništva od kovida 19!

Prof. Nestorović za Kurir je juče kroz osmeh objasnio da je sporni snimak na njegovom Fejsbuk nalogu objavila njegova supruga, uz njegovo odobrenje, naravno. - Nisam ja napravio snimak. Neko ga je napravio, a meni je baš bilo simpatično. Kon kao ona sirena... Ja sam izašao iz te priče, a ovo mi je prosto bilo toliko simpatično. Meni je neko poslao snimak i žena moja kad je videla, kaže: "Daj da stavim to na tvoj profil". I ja reko: "Stavi, slobodno." Verujem da se Bata (Branislav Tiodorović, prim. nov.) neće naljuti, a Kon, znajući ga, verovatno hoće malo. Iako, zaista, nije bilo ama baš nikakve loše namere, samo mi je bio simpatičan snimak - ispričao nam je Nestorović usred njegove ordinacije.

(Kuirir.rs/Jelena P.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja