DR KON ODGOVORIO UDRUŽENJU "UJEDINJENI PROTIV KOVIDA": Živimo istorijsku borbu za čuvanje života stanovništva Srbije!
Foto: Tanjug Printscreen

otvoreno

DR KON ODGOVORIO UDRUŽENJU "UJEDINJENI PROTIV KOVIDA": Živimo istorijsku borbu za čuvanje života stanovništva Srbije!

Društvo -

Dr Predrag Kon, epidemiolog i član kriznog štaba obratio se na Fejsbuku udruženju građana "Ujedinjeni protiv kovida", čiji članovi često kritikuju njegov rad, kao i rad kriznog štaba za borbu protiv kovida 19.

- Poštovane kolege iz "Udružni protiv kovid", sva vaša pitanja su korisna (čak i ona maliciozna) i smatram da treba da nastavite sa kritikom. Vreme za preispitivanje odgovornosti je pred nama. Svako dobro vam želim - započeo je Kon i dodao da je spreman da odgovara sva pitanja po završetku epidemije.

- Što se tiče moje lične odgovornosti nosim je nepokolebljivo i spreman sam da odgovaram na sva pitanja po završetku epidemije. Ovo što živimo je istorijska borba za čuvanje života stanovništva Srbije. Mnogi od vas su u toj borbi i ja ih sa poštovanjem slušam. Ima, nažalost, politikanstva i nekih kritika koje odbacujem. Treba razumeti da i vi nosite ogromnu odSavegovornost u ovom trenutku i nadam se da ste u potpunosti toga svesni, da ćete je prihvatiti i nositi kada dođe vreme preispitivanja - napisao je Kon na Fejsbuku.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja