PISMO KOJE JE DIRNULO LEKARE I SESTRE: Pacijent po izlasku iz bolnice uradio OVO i osoblju dao dodatnu snagu za borbu s koronom
Foto: Profimedia

divan gest

PISMO KOJE JE DIRNULO LEKARE I SESTRE: Pacijent po izlasku iz bolnice uradio OVO i osoblju dao dodatnu snagu za borbu s koronom

Društvo -

Jasno je da od medicinskih radnika evo već devet meseci nema većih heroja. A kako izdržavaju maske, skafandere, borbu za život pacijenata, retko se zapitamo. Možda smo upravo dobili jedan od odgovora na ovo pitanje.

Beograd. Jedna od kovid bolnica. Pacijent, koji se na lečenju nalazio od 25. novembra, konačno ide kući. Kakvu je borbu vodio zna on, ali znaju i oni koji su mu u tome pomagali u prethodnih deset dana. A izgleda su mu baš pomogli!

Stoga je pacijent odlučio da napiše pismo osoblju ove, a verujemo da se odnosi i na sve druge, klinike i pokaže im koliko mu je značilo to što su učinili za njega i ostale pacijente.

foto: Privatna arhiva

- Za zdravlje ne kažu "hvala", ali vama hvala na svemu. Vi ste tim koji ne treba menjati, svima vama i vašim porodicama želim puno zdravlja i sreće u životu. 25.XI - 4. XII 2020. Dragan Živković - napisao je pacijent.

Možemo samo da zamislimo kako su se medicinari osećali nakon što su pročitali pismo, ali moramo da se pridružimo Draganu i zahvalimo svima njima u ime svih nas.

(Kurir.rs/G.F.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track