PREMIJERKA BRNABIĆ ČESTITALA GRAĐANIMA NOVU GODINU: Iza nas je izazovna i teška 2020. godina
Foto: Printscreen

vlada ostaje posvećena jačanju ekonomije

PREMIJERKA BRNABIĆ ČESTITALA GRAĐANIMA NOVU GODINU: Iza nas je izazovna i teška 2020. godina

Politika -

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je novogodišnje praznike svim građanima Srbije, navodeći da je iza nas izazovna i teška godina i da će i naredna biti izazovna, ali da vlada ostaje posvećena jačanju ekonomije, pozicije zemlje u regionu i Evropi i stvaranju bolje i sigurnije budućnosti za sve građane.

"Iza nas je jedna izazovna i teška godina, koja je u velikoj meri promenila svakodnevni život svih ljudi u svetu. Ova 2020. godina podsetila nas je da su male želje najvažnije, da je zdravlje na prvom mestu, da su porodica i prijatelji najveća radost. Ovo je bila godina koja je pokazala da su empatija, solidarnost i poverenje najvažniji", poručila je Brnabić.

Ona navodi da je sada možda najvažnije i ono što nam daje veru i optimizam to što je počela vakcinaciju protiv korona virusa, što je veliki i važan korak u borbi sa pandemijom.

To je, kako je navela, posebno važna i ohrabrujuća vest za naše lekare i sve medicinske radnike koji se bore za život i zdravlje.

"Svim građanima Republike Srbije želim pre svega dobro zdravlje, puno sreće i pozitivne energije u Novoj godini. Želim vam da praznike provedete sa svojim porodicama, u miru i ljubavi", poručila je Brnabić.

Ona je navela da je sigurna da će i naredna, 2021. godina biti izazovna, pre svega kada je reč o očuvanju zdravlja, oporavku ekonomije i celog društva.

Istakla je i da Vlada Srbije ostaje posvećena jačanju ekonomije, pozicije naše zemlje u regionu i Evropi i stvaranju bolje i sigurnije budućnosti za sve naše građane.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track