BILJANA POPOVIĆ BILA U ŠKOLI STRAVE: To je bio perfidni ritual manipulacije, posle traume prestala sam da nosim SUKNJE!
Foto: Printscreen/TV Prva

Strašno

BILJANA POPOVIĆ BILA U ŠKOLI STRAVE: To je bio perfidni ritual manipulacije, posle traume prestala sam da nosim SUKNJE!

Društvo -

Biljana Popović, državna sekretarka u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i iinfrastrukture jedna je od mnogih koji su u mladosti pohađali školu strave Miroslava Aleksića, a nedavno je okrila detalje torture kroz koju je prošla. Kako je objasnila ona se srećom u školi zadržala kratko, ali reči koje joj je uputio Aleksić ostale su zauvek urezane u njenom pamćenju.

"Moje najbolje drugarice bile su u sada čuvenoj školi glume Mike Aleksića. Pre više od 30 godina to je bilo fensi. Nije svako mogao svom detetu da priušti taj hobi, niti je svako dete bilo po Mikinom ukusu. Birao je. Dečaci su se više družili sa drugaricama iz moje grupe koje su bile u centru pažnje. Mami sam probijala glavu. Postadoh i ja deo te grupe, sva važna, ali ubrzo su dočekali da iz iste izađem. Odustala sam i pre nego što sam počela, pri prvom arogantnom i drskom susretu. Podsmehivanje i vređanje su bili deo perfidnog rituala i manipulacije bića koja tek trebaju da hrabro koračaju kroz život - otkrila je državna sekretarka, a potom je objasnila zbog čega je rešila da napusti Aleksićevu školu.

Biljana Popović Ivković
foto: Privatna arhiva

"Prvo što mi je rekao je da imam iks noge, da mi više priliči jahanje i da izbegavam suknje. Plakala sam. To veče provela sam ispred ogledala, gledajući u svoje noge. Suknju nisam oblačila. Mami nikako nisam mogla da otkrijem da odustajem, a tek sam počela. Nije mi sto posto poverovala kada sam joj rekla da me je povredio rečima, a u stvari je povredio moje srce", otkrila je BIljana i dodala.

"Posle ispovesti heroine Milene i devojaka, jer za ovakvu istinu potrebna je nadljudska hrabrost, pitam se šta je bilo sa mojim drugaricama. Da li ih je povredio? Da li im je pokvario detinjstvo i urezao neku traumu. Ne znam kako da ih ptam. Te hoću, te neću. Kako - napisala je Biljana Popović na Fejsbuku.

(Kurir.rs, Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track