SVETLANA JANKOVIĆ, DOBITNICA STANA U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI, ZA KURIR: Vrištala sam od sreće kad sam dobila glavnu premiju!
Foto: Printskrin/RTS

srećA

SVETLANA JANKOVIĆ, DOBITNICA STANA U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI, ZA KURIR: Vrištala sam od sreće kad sam dobila glavnu premiju!

Društvo -

Nisam mogla da poverujem da sam dobila stan dok nisam vratila i pregledala emisiju, jer sam bila van grada pa nisam gledala izvlačenje. Javili su mi! Presrećna sam, kao i moje dvoje dece. Imam ćerku od 26 i sina od 29 godina, ali još smo svi u šoku i ne mogu da poverujem šta nam se dogodilo.

Svetlana Jankovic, dobitnica stna, Uymi racun i pobedi
foto: Privatna Arhiva

Ovo za Kurir kaže ushićeno Svetlana Janković (49) iz Kragujevca, koja je preksinoć u prvom izvlačenju drugog kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020." osvojila stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Jankovićeva kaže da je poslala samo četiri koverte i da ne može da veruje da je upravo njena izvučena. - Živim u Kragujevcu, tako da ne verujem da ćemo se seliti za Beograd sada. Verovatno ćemo prodati taj stan i kupiti nešto za mene ili decu. Sin mi inače živi u inostranstvu i vikao je: "Majko, stani, stani, proveri ti to da li je istina prvo!", a ja sam vrištala od sreće na telefon - kroz smeh priča Svetlana, koju smo, kad smo je pozvali, zatekli u jednom restoranu dok je proslavljala. Kaže da pravo slavlje tek predstoji:

- Bila je prethodna godina teška za sve nas, a meni se baš mnogo loših stvari izdešavalo u poslednjih nekoliko meseci, koje sam jedva preživela, tako da je ovo stiglo u pravi čas i mislim da još nisam svesna sreće koja me je zadesila.

U prvom izvlačenju drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izvučeno je i pet dobitnika automobila "fijat 500L" i jednog stana u Beogradu, ali je zanimljivo što je Jankovićeva najvredniju nagradu dobila tek iz drugog puta. Naime, prilikom prvog izvlačenja potencijalnog dobitnika stana najpre je izvučen koverat koji je potpisala Ana Pavković iz Sombora, ali je u njenoj koverti nađeno samo devet računa, umesto deset, koliko je potrebno po pravilima.

  • 8.056.026 pristiglih koverata bilo je u bazenu za izvlačenje

Kurir.rs/J. Pronić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track