UŽASNO! DEJAN OSTAO BEZ PORODICE ZBOG KORONE: Majku i oca sahranio u subotu, juče i rođenog brata
Foto: Nezavisne narodne novine Rasinskog okruga

tuga

UŽASNO! DEJAN OSTAO BEZ PORODICE ZBOG KORONE: Majku i oca sahranio u subotu, juče i rođenog brata

Društvo -

Na lokalnom groblju u selu Vražogrnci, nadomak Aleksandrovca, juče je sahranjen Goran Maksić (42), koji je preminuo od koronavirusa u subotu u kovid bolnici Parunovcu nakon šest dana borbe za život na respiratoru.

Na večni počinak ga je ispratio sa najbližima brat Dejan (46), koji je u subotu sahranio oca Milovana (72) i majku Nadu (66). Prvo je u kruševačkoj kovid bolnici u četvrtak, 18. februara, preminuo otac Milovan, dan kasnije majka Nada, a dok se Dejan opraštao od njih na seoskom groblju, javili su mu da mu je preminuo i brat Goran.

Kako prenose Nezavisne narodne novine Rasinskog okruga, cela Župa saoseća sa porodicom, za koju kažu da je časna i poštena. Komšije i prijatelji koji teše neutešnog Dejana imaju samo reči hvale za porodicu Maksić, a kažu da je pokojni Goran bio izuzetno dobar, marljiv i pošten momak.

Potreseni ovom vešću, ljudi velikog srca iz Srbije i dijaspore javljali su se kako bi bar finansijski pomogli neutešnom Dejanu, koji nije bio u stanju da priča za novine. Njegova supruga Biljana, skrhana bolom, kazala je u nedelju za Kurir da se njihova tragedija ne može opisati rečima i da još uvek niko ne može da veruje kako je njihove voljene, koji su bili zdravi, pokosila korona tako brzo.

Kurir.rs / J. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track