Najnovije vesti

SVEŠTENIK IZ KRAGUJEVCA MOLI ZA SPAS SINA (10): Malom Petru su se pojavile metastaze, nema više vremena! POTREBNO JE 150.000 EVRA
Foto: Privatna Arhiva

Pomozimo

SVEŠTENIK IZ KRAGUJEVCA MOLI ZA SPAS SINA (10): Malom Petru su se pojavile metastaze, nema više vremena! POTREBNO JE 150.000 EVRA

Društvo
11:17h

Neophodna je operacija, terapije i rehabilitacija. Klinici treba da se uplati 150.000 evra za 190 dana boravka, koliko je neophodno.

Sveštenik Goran Mićić iz Kragujevca, moli da se pomogne njegovom sinu Petru (10).

Petar je rođen 4. 10. 2010. godine u Kragujevcu. Njegovo bezbrižno detinjstvo prekinula je užasavajuća dijagnoza da se u njegovom telu razvija zloćudni rak (sarkom u levoj nozi) koji se širi velikom brzinom. U pitanju je vrsta kancera od koje oboleva 4 dece od 1.000.000.

Petar Mićić
foto: Privatna Arhiva

Bolnica za lečenje sarkoma kod dece, u Štutgartu je pristala da Petar tamo nastavi lečenje.

Neophodna je operacija, terapije i rehabilitacija. Klinici treba da se uplati 150. 000 evra za 190 dana boravka, koliko je neophodno. Petru su potrebna sredstva i za putne troškove i smeštaj.

Roditelji se obraćaju dobrim i humanim ljudima da pomognu, da Petar ode na lečenje u inostranstvo koje će mu vratiti pravo na detinjstvo i život.

Petar nema vremena! Pomozimo mu!

Da Petar pobedi opaku bolest! Budimo humani! Pošaljite 961 na broj 3030.

Kako javljaju kragujevački mediji, novac za operaciju malog Petra prikupljen je u rekordnom roku - za samo dva dana! U ovakvim situacijama vidi se koliko smo veliki narod!

Očekuje se da će akcija biti nastavljena.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...