CECA I ANASTASIJA REKLAMIRALE SALON IZ PAKLA: Zatvoren lokal na Senjaku u kom je ženama SPALJIVANA KOŽA NA LICU (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, ATA Images, Printscreen/ Instagram

SKANDAL

CECA I ANASTASIJA REKLAMIRALE SALON IZ PAKLA: Zatvoren lokal na Senjaku u kom je ženama SPALJIVANA KOŽA NA LICU (FOTO)

Društvo -

Kurir je juče objavio ispovest jedne od žena koje tvrde da su zastrašujuće ožiljke i opekotine na licu dobile laserskim tretmanom u kozmetičkom salonu koji vodi O. M., da bi odmah potom na teren izašle inspekcije Ministarstva zdravlja i Ministarstva za rad kako bi prokontrolisale rad ovog salona na Senjaku, ali su naišle na zatvorena vrata.

Vlasnica preti

Zanimljivo je da su, kako ga na društvenim mrežama već nazivaju, „salon iz pakla“ na internetu reklamirale pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija u društvu vlasnice.

U Ministarstvu zdravlja i Ministarstvu za rad potvrđeno je za Kurir da su njihovi, ali i inspektori Poreske uprave juče bili na terenu.

- Inspektor rada Odeljenja inspekcije rada u gradu Beogradu, sanitarni inspektor i inspektor terenske kontrole Poreske uprave pokušali su da izvrše nadzor u kozmetičkom salonu na Senjaku. Inspekcija rada je trebalo da utvrdi radno pravni status radno angažovanih lica u navedenom salonu. Inspektori su zatekli zaključan objekat - rečeno je za Kurir u Ministarstvu za rad.

Zaključano Ovde je nekad bila tabla sa imenom salona
Zaključano Ovde je nekad bila tabla sa imenom salonafoto: Kurir

I ekipa Kurira je juče bila na adresi, ali tamo smo takođe zatekli zaključan ulaz, a tabla sa imenom salona je uklonjena sa mesta na kojem je stajala. Pozvali smo vlasnicu salona O. M. Ona kaže da ne zna da su bilo kakve inspekcije dolazile kod njih, da tabla sa imenom i dalje stoji, a mušterije redovno zovu da zakažu svoje termine.

- Nismo zatvorili salon, sve se normalno odvija i non-stop nas zovu klijentkinje, međutim, moji zaposleni i ja ne možemo psihički da funkcionišemo zbog torture koja se vrši sa jedne internet stranice. Ja sam majka maloletnog deteta i ne želim više da se provlačim kroz novine, a tužiću svakog ko me spomene imenom i prezimenom - kazale je O. M. za Kurir.

Po preporuci

Prema rečima devojaka koje su imale problem sa ovim salonom, između ostalog, u stručnost O. M. ih je ubedilo i to što su lepe reči za nju imale Ceca i Anastasija. Na Jutjubu postoji snimak Ražnatovićeve zajedno s vlasnicom salona, gde poznata pevačica najavljuje edukaciju koju O. M. drži u jednom beogradskom hotelu, a na kojoj će polaznice imati priliku da se upoznaju sa najnovijim tehnikama brazilske maderoterapije.

- Svi vi koji želite da imate prelepo telo, javite se na edukaciju, ljubi vas vaša Ceca - izgovara jedna od najvećih balkanskih zvezda u klipu, dok je njena ćerka Anastasija na svoje storije na Instagramu takođe kačila reklamu ove edukacije, ali i radova O. M. na nosu, uz poruku da je „čarobnica“.

Anastasijin portparol Ljubomir Tozev je rekao da su ona i majka bile na tretmanu maderoterapije.

- Ceca i Anastasija nisu radile nikakve estetske zahvate u tom salonu, niti bilo kakvo spaljivanje kože na koje se sada žale pojedine devojke u medijima. Radile su samo maderoterapiju i to pre više od godinu dana, a u taj salon su otišle na preporuku prijateljice.

KLIJENTKINJE TVRDE:

Vlasnica pristala na vanparnično poravnanje

Presavile tabak Pismo advokata
Presavile tabak Pismo advokatafoto: Kurir

Jedna od klijentkinja O. M. (ima i prezime poznato redakciji) koja je platila oko 2.000 evra kako bi u pomenutom salonu smanjila nos i podigla obrve, a dobila trajno unakaženo lice, kazala je za Kurir da im je ona, ali i još nekoliko devojaka, preko advokata uputila više opomena pred utuženje.

- Tek sada je prihvatila opomenu pred tužbu za vanparnično poravnanje, ali je rekla da će ona sama birati kome će isplaćivati odštetu.

UNAKAŽENA LICA

Opekotine takve da više ne smeju da se sunčaju

Strašno Lice nakon tretmana kod O. M.
Strašno Lice nakon tretmana kod O. M.foto: Instagram

Jedna od žena (ime i prezime poznato redakciji) koje su posle takozvanih brazilskih estetskih zahvata u salonu O. M. dobile strašne kraste i ožiljke koji ne prolaze ispričala je prethodno za Kurir:

- Izašla sam s ranama, unakažena i sa potpuno spaljenom kožom lica. Sudski veštak je rekao da su naše opekotine kao da smo prošle kroz požar i da smo sada u velikom riziku od kancera kože. Ožiljci se ne mogu nikad u potpunosti ukloniti i do kraja života ću morati da nosim masku. I ja i druge žene smo mesecima rad dotične O. M. pratile na društvenim mrežama, videle smo i da je dobila nagradu za preduzetnicu godine, da je svi hvale. Rečeno mi je da se tretman radi laserom i da je ona doktorka, iako se kasnije ispostavilo da je u pitanju bio tretman plazma penom, koji inače može da se radi samo u bolnici, i da je žena po struci geodet ili matematičar.

štampano izdanje 6.3.2021.
foto: Kurir

Kurir.rs/ Jelena Pronić Foto: Damir Dervišagić, ATA Images, Printscreen/ Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja