02:07

PREDSEDNIK VUČIĆ SA BILJANOM ČEKIĆ: Hvala za sve što je uradila za srpski narod! Zaslužila je VIŠE od Oskara (KURIR TELEVIZIJA)

u Vili Mir

VUČIĆ SA BILJANOM ČEKIĆ: Zaslužila je više od Oskara! Hvala za sve što je tako mnogo a sa tako malo godina uradila za srpski narod

Društvo -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas Biljanu Čekić, devojčicu koja je igrala ulogu Dare Ilić u filmu "Dara iz Jasenovca", kao i članove njene porodice.

Predsednik je još jednom svim ženama čestitao osmi mart i rekao da su muškarci bez žena ništa.

Vučić je istakao da žene umeju da gledaju u budućnost i čak na pravičniji način rešavaju sve probleme sa kojima se suočavamo.

Aleksandar Vucic, Biljana Cekic
foto: Printscreen

- Žene su oslonac i stub našeg društva. Ponosan sam što sam što mogu da ugostim Biljanu i njenu porodicu. Biljana je, iako znam da nam za takav film nikada neće dati Oskara, zaslužila i više od Oskara i za građane Srbije kao i da ga je dobila. Ona je simbol fantastične uloge, nikada njenu ulogu nećemo zaboraviti. Ovo je toliko važno za celokupan srpski narod, ona je to uradila na predivan način sa mnogo emocija. Hvala za sve što je tako mnogo a sa tako malo godina uradila za srpski narod u celini i Srbiju i Republiku Srpsku - rekao je Vučić.

On je istakao da je Biljana simbol, i to ne samo jedne fantastične uloge koju je odigrala, izrazivši uverenje da je pred njom još mnogo takvih i još boljih uloga. Vučić je Biljani poželeo još mnogo uspeha u budućem radu.

Biljana se zahvalila predsedniku na rečima koje joj je uputio, i na toplom i srdačnom prijemu.

- Beograd je predivan i drago mi je što sam ga posetila i upoznala sve ove divne ljude - rekla je Biljana.

Aleksandar Vucic, Biljana Cekic
foto: Printscreen

Sa devojčicom su došli njen otac Radovan, brat Stefan i sestra Dajana, kao i producent filma Maksa Ćatović.

Biljana je želela da upozna glumca Miloša Bikovića, ali kako je on trenutno u Severnoj Makedoniji, te joj je obratio video porukom, a kako je Vučić preneo, bio je veoma radostan kad je čuo za Biljaninu želju.

- Biće i novih iznenađenja za tebe - rekao joj je Vučić, koji joj je prilikom posete uručio i prigodan poklon.

Vučić je istakao i da je upoznao Biljaninu porodicu i da su to skromni dobri ljudi kako ih narodi i zamišlja.

Predsednik Vučić je Biljanu Čekić i njenu porodicu ugostio u Vili Mir, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track