DOKTORKA BAŠIĆ DALA DRAGOCEN SAVET: Svi koji boluju od autoimunih bolesti da izaberu Sinofarmovu vakcinu DOKAZAN POZITIVAN EFEKAT
Foto: Kurir

gostovanje u usijanju dana

DOKTORKA BAŠIĆ DALA DRAGOCEN SAVET: Svi koji boluju od autoimunih bolesti da izaberu Sinofarmovu vakcinu DOKAZAN POZITIVAN EFEKAT

Društvo -

Doktorka Snežana Bašić, kardiolog i specijalista interne medicine gostuju'i u emisiji Usijanje dana Kurir televizije dala je dragocen savet svima koji boluju od autoimunih bolesti i imaju visok rizik od oboljevanja od korone.

Doktorka Bašić je navela da svi takvi pacijenti treba da prime Sinofarmovu vakcinu, koja je, po njenim rečima, odlično pokazala. Još je važnije to što je ovu informaciju dobijena na osnovu neposrednog praćenja pacijenata.

Darko Nožić, Snežana Bašić, Usijanje dana
foto: Kurir

- Ja sam svim pacijentima koji imaju autoimune bolesti savetovala da se vakcinišu Sinofarm vakcinom, svi su oni stvorili neka antitela. Njih 70% je obolelo od kovida ali su imali blagu kliničku sliku. Dobro su prošli, nemam ni jedan smrtni slučaj niti smeštanje u bolnicu kod mojih pacijenata koje pratim, efekat vakcine je bio jako dobar. Moj lični stav je vrlo brza rapidna vakcinacija, to je Izrael dovelo na zelenu granu, i kontrola ulaska u zemlju, rekla je Bašić u Usijanju dana.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track