Najnovije vesti

AGONIJA SE KONAČNO ZAVRŠILA: Tinejdžeri pronađeni nakon 4 dana ŽIVI I ZDRAVI, otkriveno gde je devojčica bila!
Foto: Privatna Arhiva

novi detalji

AGONIJA SE KONAČNO ZAVRŠILA: Tinejdžeri pronađeni nakon 4 dana ŽIVI I ZDRAVI, otkriveno gde je devojčica bila!

Društvo
17:33h

Devojčica T. M. (15) iz Požarevca, koja se vodila kao nestala od četvrtka, danas je pronađena, kao i N. N. (15) iz Lazarevca, koji je nestao zajedno sa njom, a pronađen jutros u blizini Vukovog spomenika. Kako je Kurir saznao ona je pronađena bez vidljivih povreda na telu.

Devojčicu je pronašla patrola Policijske brigade u reonu Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović". Ekipa Brigade patrolirala je na toj lokaciji zbog teniskog terena. Na policijskoj radio-vezi bila je stalna potraga za nestalim detetom.

Policajci su primetili usamljenu devojčicu, prišli joj, proverili lične podatke i sve se srećno završilo.

Teodora Milenković
foto: Privatna Arhiva

N. N je pronađen jutros, a u policiji je izjavio da je sa devojkom bio u Novom Sadu, a da se zatim našao u parku kod Vukovog spomenika gde je zaspao na klupi. Tu mu je, kako je rekao, devojka uzela jaknu i udaljila se u nepoznatom pravcu.

Nenad Nikolić
foto: Facebook

Ova nesvakidašnja ljubavna priča dvoje tinejdžera koji su podigli celu Srbiju na noge počela je na društvenoj mreži Instagram gde su se upoznali. Nakon dopisivanja, odlučili su da se upoznaju, a pošto žive u različitim mestima, on u Lazarevcu, a ona u Kostolcu, devojčica je došla kod njega.

U četvrtak oko 14 sati, trebalo je da se rastanu. Dečak je devojčicu krenuo da isprati do autobuske stanice i vrati se kući, međutim umesto toga on je zajedno sa njom ušao u autobus i otišao za Beograd. Nije imao para, telefon mu nije bio u funkciji, te se nikome nije javio. Devojčica je pak kod sebe imala 20 evra i 1.500 dinara.

- To je neka njihova ideja. Oni su se upoznali preko Instagrama i došli su na ideju da odu zajedno da se sklone i budu zajedno. Da se sakriju od svih da ih niko ne nađe- priča Dušica, majka dečaka N. N..

(Kurir.rs/Blic/Novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...