JASMINA I ĐURO VEČNO ĆE BITI ZAHVALNI SVETITELJIMA IZ TUMANA Molitvom svetim Zosimu i Jakovu spasli ćerku jedne od natežih bolesti
Foto: Milana Petković

svedočenje čudenosnog isceljenja

JASMINA I ĐURO VEČNO ĆE BITI ZAHVALNI SVETITELJIMA IZ TUMANA Molitvom svetim Zosimu i Jakovu spasli ćerku jedne od natežih bolesti

Srbija -

Čudesna isceljenja tumanskih svetitelja nadaleko su poznata.

U manastir Tumane, koji pripada Eparhiji braničevskoj, mnogi vernici odlaze kako bi se pomolili i potražili spas od nevolja koje su ih snašle.

Tako su Jasmina i Đuro Knežević iz jednog mesta kod Petrovca na Mlavi krenuli put pravoslavne svetinje da se pomole Svetom Zosimu i Jakovu.

- Našoj ćerki je 2019. godine sa njenih 15 godina dijagnostikovana leukemija. Od tog trenutka cela naša porodica potražila je spas i isceljenje od Boga i njegovih Svetitelja. Bake i deke su ubrzo čuli za manastir Tumane i došli da se pomole Svetome Zosimu i Jakovu za svoju unuku. Suprug, ja i sva naša porodica takođe smo se molili da se naša ćerka isceli. Ta naša molitva i želja da je spasimo dala je krila i snagu Tijani da čvrsto sa nama veruje u to da će nam Gospod pomoći. Zajedno sa nama molila se i ona. Slava Bogu na milosti. Hvala Svetom Zosimu i Jakovu, ona je danas dobro i svi mi kao porodica smo srećni i večno zahvalni - ispričali su Kneževići, ne krijući radost zbog isceljenja svoje ćerke.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track