01:23

ALBANIJA VAPI ZA SRPSKIM TURISTIMA: Naši građani preneli iskustva sa letovanja na albanskom moru, evo kako su se proveli!

KURIR TELEVIZIJA

ALBANIJA VAPI ZA SRPSKIM TURISTIMA: Naši građani preneli iskustva sa albanskih plaža, evo kako su se proveli!

Društvo -

Leto nakon velikih talasa korona virusa je stiglo, pa mnogi planiraju odmor ove godine. Ekipa televizije Kurir posetila je Albaniju kao relativno noviju destinaciju za letovanje koja se sve više razvija.

letovanje u Albaniji
foto: Kurir televizija

Albanija je otvorila svoje granice, a srpski turisti mogu da uđu bez PCR testa I potvrde o vakcinaciji. Takođe, ulazak je moguć I sa ličnom kratom umesto pasoša,. Sve više Srba se odlučuje na letovanje u zemlji orlova, a mnogi donose lepa iskustva.

letovanje u Albaniji
foto: Kurir televizija

- Hrana je odlična, sve je povoljno, cene nisu ništa veće nego u Srbiji - kaže Jelena Maksimović, Kragujevčanka.

Velipoje je jedno od albanskih letovališta na Jadranskom moru koje je za svega nekoliko godina doživelo veliku ekspanziju u izgradnji i stvaranju turističke ponude.

letovanje u Albaniji
foto: Kurir televizija

- Radujemo se gostima iz Srbije, kod nas ima sve što i kod drugih - kaže Ditmar Piran iz Albanije.

Smeštaja ima za svaki džep. U ponudi je sve od višekrevetnih apartmana po ceni od 25 evra, pa do luksuznih hotela u kojima posetioci moraju da izdvoje preko stotinu evra samo za noćenje. Sezona je počela, a u Albaniji kažu da se raduju turistima iz Srbije.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

03:16

DR MILANKO ŠEKLER POBESNEO: Legalizovali smo ono što smo KRŠILI! Mora preko 80 posto građana da se vakciniše da bi pobedili koronu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track