06:04

MADAM SE PREDSTAVLJA KAO DRUGARICA: Mili Čolić OTKRIO kako se vrbuju devojke za ELITNU PROSTITUCIJU

akteulno

ČOLIĆ O BIVŠOJ ŽENI POZNATOG PEVAČA KOJA JE GLAVNI MAKRO SRBIJE: Evo kako se "regrutuju" devojke za prostituciju KURIR TV

Društvo -

Ugledni novinar Milivoje Čolić u jutarnjem programu na Kurir televiziji "Redakcija" govorio je o podvođenju devojaka na estradi u Srbiji.

Kurir je ekskluzivno objavio da je glavni makro Srbije bivša žena poznatog pevača i da se, pored privatnog biznisa, bavi i organizacijom "najstarijeg zanata".

"Postajem zabrinut i za Srbiju i za estradu. Kao estradni kritičar, sve više pričam o zakulisnim radnjama", ovim rečima je Čolić počeo gostovanje u "Redakciji".

Ne iznenađuje ga pominjanje Soraje i Ajfonke u kontekstu podvođenja.

"Svi znamo istoriju te dve dame, s tim da priča o Vesni de Vinči nikad sa čvrstim dokazima nije potvrđena".

On veruje da zna ko je makro sa naslovne strane Kurira i objašnjava kako se devojke regrutuju za prostituciju.

"Vešću sa naslovne strane Kurira nisam iznenađen. Može da se nasluti o kome je reč. To su mlade i lepe devojke željne boljeg i lagodnijeg života. Žele 'leba bez motike".

"Ne treba uvek osuđivati samo pevačice, i u glumi ima toga, poznato je kako se dolazi do uloga".

Redakcija, Jutarnji program
foto: Kurir televizija

"Nije ovo izmišljotina Srbije i Beograda, to tako funkcioniše u svakoj metropoli. Problem je što prostitucija nije legalizovana kod nas, a ja mislim da bi trebalo. Mi znamo ko je ko. U kulturi nam je da kažemo da je to najstariji zanat. Kad te devojke već rade, treba da imaju socijalno i zdravstveno".

Čolić prati estradu 18 godina.

"Mi smo mala zemlja, naša estrada tek počinje da liči da ćemo da razvijemo šou biznis. U takvoj situaciji ne može da se priča o elitnoj prostituciji, koja je na mnogo višem nivou. Elitne prostitutke su školovane žene. U istoriji srpske estrade postojala je jedna prelepa pevačica, danas vremešna dama, za koju se, kada je bila na vrhuncu karijere, ozbiljno pričalo da je elitna prostitutka, da sarađuje sa državom i da je sredinom i krajem 80-ih državi donosila važne informacije".

Redakcija, Jutarnji program
foto: Kurir televizija

"Starleta je problematično zanimanje. Neke su se čak i same ogolile po društvenim mrežama, jer otvoreno govore šta rade, što je pošteno, ali je problematično jer to propagiraju u zemlji gde prostitucija nije ozakonjena".

"Čitao sam tekst u kome su sponzoruše okarakterisane kao prostitutke iz ljubavi", rekao je na kraju Čolić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track