Najnovije vesti

SLUČAJ BRUTALNOG PREBIJANJA DECE U LESKOVCU TRESE SRBIJU: Majka se brani sa slobode, osumnjičen i otac! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva

ukinuta joj zabrana komunikacije sa mališanima

SLUČAJ BRUTALNOG PREBIJANJA DECE U LESKOVCU TRESE SRBIJU: Majka se brani sa slobode, osumnjičen i otac! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Društvo
22:02h

Iz policije demantuju da je uhapšena majka iz Leskovca zbog prebijanja svoje dece, kada se u pojedinim medijima pojavila vest da se našla iza rešetaka.

Kako je rečeno Kuriru u Policijskoj upravi Leskovac, ova žena je zapravo bila privedena 5. novembra, kada je slučaj i prijavljen, o čemu smo već pisali.

Nakon toga njoj je izrečena zabrana prilaska suprugu i deci, da bi joj javni tužilac u međuvremenu ipak ukinio zabranu komunikacije sa decom.

Kako saznajemo, ova žena je danas boravila u policiji, ali na kratko, i to nakon završene smene na poslu.

Podsetimo, istražne radnje po ovom slučaju su još uvek u toku, ona se brani sa slobode, a za prekosutra je zakazano prvo sudsko ročište.

Podsetimo, punomoćnik, koji će na prvom ročištu zastupati oca, kazao je da u slučaju ima dosta nelogičnosti, te da je čudno što su u sudskom sporu spojeni predmeti po njegovoj, ali i prijavi protiv njega. Kako objašnjava, u istom postupku je i otac označen kao osumnjičen.

"Otac je dobio poziv u svojstvu osumnjičenog, iako je evidentno da je on žrtva, kao i deca - a ne izvršilac bilo kog dela. Što će se i dokazati. Mi ćemo tražiti da se što pre obavi neuropsihijatrijsko veštačenje, kako majke, tako i dece", navodi.

Pravni zastupnik majke, advokat Dragan Mladenović Gandi, tvrdi da snimak nije validan dokaz za tužilaštvo i sud u ovoj fazi postupka.

"Validan dokaz može biti samo validan video zapis sa video nadzora koji postoji u objektu, a što tužilaštvo treba u toku postupka da utvrdi i da se preko IT stručnjaka izveštači taj video zapis, da li je on zaista od tog datuma i da li je na njemu lik koji se tereti za krivično delo nasilja u porodici", objašnjava Mladenović.

Zanimljivo je to da advokat osumnjičene tvrdi da je sporni video zapis otac posedovao mesec dana pre nego što je podneta prijava, a nije reagovao u vezi sa činjenicom da je video da njegova supruga, odnosno majka, zlostavlja decu.

Pažnja! Video je izuzetno uznemirujućeg sadržaja i ne preporučuje se osetljivim osobama. Ton na video snimku je takođe isključen jer je izrazito uznemirujuć.

Potresni snimak majke iz Leskovca kako krvnički tuče svoju decu
04:23

Potresni snimak majke iz Leskovca kako krvnički tuče svoju decu

(Kurir.rs/D.M.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track