NIŠLIJKA PREŽIVELA PRAVU DRAMU: Ostala zaglavljena 24 sata u autu! Primetila je slučajna prolaznica, a OVO ju je spaslo
Foto: Kurir/S.U.

doživela saobraćajku

NIŠLIJKA PREŽIVELA PRAVU DRAMU: Ostala zaglavljena 24 sata u autu! Primetila je slučajna prolaznica, a OVO ju je spaslo

Društvo -

Samo pukom srećom jedna šezdesetpetogodišnja Nišlijka (65) izbegla je teže posledice nakon banalne saobraćajne nezgode koja se dogodila minulog vikenda u niškom selu Paljina.

- Policija je dobila prijavu da se u Paljinama nalazi žena u automobilu i koja tu duže vreme sedi. Izašli smo na lice mesta i pozvali Hitnu pomoć - rečeno je iz MUP-a za Kurir.

Ona je svojim vozilom "fiat punto" sletela s puta u ataru ovog sela i ostala zarobljena u autu u kome je provela skoro 24 sata. Spasena je zahvaljujući prolaznici koja je alarmirala hitne službe pa je žena izvučena iz auta i medicinski zbrinuta.

Prema saznanjima vozilo je sletelo u blizini seoskog groblja na putu ka banji Topilo.

- Jedna meštanka je prvi put primetila automobil pokraj puta u subotu oko 14.30 sati kao i ženu na mestu vozača ali joj u tom trenutku ništa nije bilo sumnjivo. Međutim, kada je u nedelju oko podneva ugledala automobil na istom mestu, pozvala je policiju, a alarmirana je i Hitna pomoć. Žena je nakon pružene medicinske pomoći, u dobrom opštem stanju odvezena kući u Niš – navode izvori upoznati sa ovim slučajem, piše "Telegraf".

Kako se saznaje, ona nije bila u mogućnosti da pozove pomoć jer joj se ispraznila baterija na mobilnom telefonu. Imala je sreće da je u vozilu imala nešto hrane što joj je olakšalo čekanje na spasioce.

Kako je Kurir nezvanično saznao u pitanju je žena koja se teško kreće, koja se zaglavila u automobilo, a kako kroz ovaj deo retko ko prolazi nije imao ko da primeti i prijavi nadležnima.

(Kurir.rs/Telegraf/M.S.)

Bonus video:

00:11

SAOBRAĆAJKA NA AUTO-PUTU KOD IZLAZA ZA DUŠANOVAC: Oboren motociklista (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track