ŠOU! BUKIRALA JE HOTEL NA KOPU ZA 1.340 EVRA I OBJAVILA RAČUN NA TIK TOK-u: Tražila je savet, u komentarima SU JE UNIŠTILI! (FOTO)
Objavila je račun, komentari su samo pljuštali, Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

HIT!

ŠOU! BUKIRALA JE HOTEL NA KOPU ZA 1.340 EVRA I OBJAVILA RAČUN NA TIK TOK-u: Tražila je savet, u komentarima SU JE UNIŠTILI! (FOTO)

Društvo -

Muke njene niko ne zna!

Zimska sezona u punom je jeku, a svakako najelitnija destinacija u Srbiji je planina Kopaonik. Prethodnih dana buru je izazvala upravo cena čaja na toj destinaciji, koji košta čak 400 dinara!

Ipak, jedno je sigurno, za tu destinaciju odlučuju se oni koji to sebi mogu i da priušte.

Tako je jedna devojka tražeći savet zbog čega joj kartica odbija plaćanje hotela iako ima dovoljno sredstava, a ističe tek u februaru, postala pravi hit.

Naime, svi su videli da je ona u jednom luksuznom hotelu nameravala da potroši za mnoge ljude nepojmljivu sumu - 1.340 evra!

- Ja sam rezervisala hotel, međutim moja kartica ističe u februaru ove godine i oni meni neće da prihvate tu karticu - počela je ona, objasnila da je menjala i mesece isticanja ne bi li joj uspelo da plati smeštaj, molivši da joj neko da savet ako zna.

Kopaonik cena
foto: Printscreen/Tik Tok

Cena koju je bila spremna da plati za četiri noći je upravo tih 1.340 evra, što se jasno i videlo u snimku koji je podelilo.

Mnogi su se zapitali odakle joj toliko novca, ali su imali i negativne komentare poput "promeni sponzora sa dužom karticom"

Kopaonik cena
foto: Printscreen/Tik Tok

- Zamisli odeš na Kop za 1.400 evra, pa bolje idi na Alpe ili na Maldive - komentarisali su ljudi.

Kopaoni cena
foto: Printscreen

Kurir.rs / S. T.

Bonus video:

01:13

Kopaonik dobio novu gondolu Brzeće - Mali Karaman (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track