RASVETLJEN SLUČAJ BEBE UKRADENE U PORODILIŠTU: Rekli da joj je sin MRTAV, a videla ga na TV posle 40 godina, reagovalo tužilaštvo!
Foto: Screenshot Youtube, screenshot Prva tv

PRONAŠLI SE

RASVETLJEN SLUČAJ BEBE UKRADENE U PORODILIŠTU: Rekli da joj je sin MRTAV, a videla ga na TV posle 40 godina, reagovalo tužilaštvo!

Društvo -

Afera "Nestale bebe“ ne stišava se od sedamdesetih godina prošlog veka, a u septembru prošle godine, razrešili su se prvi slučajevi sumnje na krađu tek rođenih beba između pedesetih i osamdesetih godina prošlog veka u tadašnjoj Jugoslaviji.

Milica Milivojević je u kruševačkoj bolnici 3. marta 1981. rodila živo i zdravo muško dete. Ispričala mi je da su joj posle nekoliko dana rekli: "Idi, ženo, kući, tvoje dete je mrtvo!".

Potvrđen je jedan slučaj krađe beba iz porodilišta u Kruševcu 1981.godine, a radi se o slučaju Mlađana Radivojevića, čija je biološka majka danas pozvana iz policije u Kruševcu.

Mlađan Radivojević
foto: Printskrin/Facebook

Mlađan je saznao da je usvojen, kada je odrastao i osnovao svoju porodicu, a rečeno mu je da ga je majka ostavila u porodilištu. Mlađan, je, inače, kako je Kurir već pisao, usvojen kada je imao tri meseca. Krenuvši u potragu za biološkim roditeljima, otkrio je da se u knjigama nalaze izmišljena imena oca i majke i da žena koja ga je navodno rodila uopšte ne postoji.

Obratio se Radiši Pavloviću, predsednik Udruženja "Za istinu i pravdu o bebama", a ubrzo se pojavio i u medijima. Pavloviću se obratila i njegova biološka majka koja je sumnjala da joj je dete ukradeno.

nestale bebe, Mlađan Radivojević
foto: Printscreen/RTS

To pojavljivanje na televiziji dovelo ga je do biološke majke, koja je gledajući emisiju, primetila da liči na njenog supruga i starijeg sina. Zatim se javila kako bi se odradio DNK test, koji je utvrdio da je Mlađan njen sin otet u kruševačkom porodilištu odmah nakon rođenja.

Četiri meseca se čekalo da reaguju tužilaštvo i policija, a tek danas je Milica Milivojević po nalogu Osnovnog tužilaštva u Kruševcu dala izjavu o tome šta se to desilo u martu 1981. godine u kruševačkom porodilištu.

Kurir.rs/Prva

bonus video:

10:36

ZA GODINU DANA MOŽE DA SE IMPLEMENTIRA: Muž popularne pevačice smislio patent koji staje na put KRAĐI I LAŽIRANJU SMRTI BEBA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja