00:48

Vremenska prognoza za 18.5.2022.

vremenska prognoza

PAD TEMPERATURE ZA 10 STEPENI: Danas pljuskovi, pa sledi obrt! Evo kada nam opet stižu nepogode na snazi će biti i METEO ALARM

Društvo -

Danas oblačno i svežije.

U Srbiji će danas vreme biti svežije i vetrovito, na severu pretežno sunčano, u ostalim krajevima ujutro i pre podne promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima, dok se sredinom dana očekuje razvedravanje.

Duvaće umeren do jak severni i severozapadni vetar koji će uveče oslabiti. Najniža temperatura će biti od 12 do 17 stepeni, a najviša od 19 do 22 stepena.

prognoza
foto: RHMZ Printscreen

Četvrtak

Pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 4 do 9 stepeni, najviša dnevna od 22 do 25 stepeni.

Petak

Pretežno sunčano i toplije. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 6 do 11 stepeni, a najviša od 24 do 28 stepeni.

Subota

Pretežno sunčano i toplo. Posle podne i uveče na severu i zapadu promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar u većem delu slab promenljiv, posle podne i uveče na severu i zapadu Srbije u skretanju na umeren i jak, severozapadni. Najniža temperatura od 8 do 14 stepeni, a najviša od 28 do 31 stepen. Prema najavi RHMZ-a, u subotu će na snazi biti i žuti meteo alarm, zbog predviđenih grmljavinskih nepogoda.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

10:57

PREDAJA AZOVSTALJA U MARIJUPOLJU! Vojnici položili oružje pred Rusima, potpukovnik tvrdi: UKRAJINA PROPUSTILA ISTORIJSKU PRILIKU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja