Ćao, ja sam Srećko!
Foto: Promo

Ćao, ja sam Srećko!

Društvo -

Ja čuvam sve što vam je važno – vaš dom, vaše zdravlje, vaš auto i vaše poslovanje. Obećavam da ću u godinama i decenijama pred nama biti vaš veran saputnik, mudri savetnik i najbolji čuvar svih vaših dragocenosti.

Srećko, AMS Osiguranje
foto: Promo

Baš kao što mi i ime kaže, moja misija je da sve čega se prihvatite, svaki put na koji krenete i svu imovinu koju posedujete prati sreća ali i sigurnost. Ja brinem kako vas ne bi „bolela glava“, i što je najvažnije, pazim da ta bezbrižnost ne bude skupa. A verujte mi da nije.

Imam odgovore na sva vaša pitanja i znam da: nezaboravnog godišnjeg odmora nema bez Putnog zdravstvenog osiguranja; da je auto o kojem ste maštali i koji ste konačno sebi priuštili najbezbedniji uz polisu Kasko osiguranja; da mnoge opasnosti kao što su požari, poplave i elementarne nepogode svakodnevno prete vašem domu, a da je najlakše (i veoma povoljno) imati miran san ako se odlučite da uz moju pomoć postanete vlasnik polise Imovinskog osiguranja.

Ne plašim se oluje, vatre, neispravnih instalacija, dotrajalih vodovodnih cevi. Neću pobeći ako vas na putovanju, u radu ili sportskim aktivnostima napadnu „zdravstvene nemani“. I u saobraćaju i na parkingu ja čuvam vaš auto, i uvek budno pratim i upozoravam da dok radite, stvarate i gradite ne napravite greške koje mogu skupo da vas koštaju. Moj posao je da vas štitim i od onih koji greše, kao i od situacija nad kojima nemate kontrolu. Ja sam verni čuvar svih polisa AMS Osiguranja.

Srećko, AMS Osiguranje
foto: Promo

Verujte Srećku i pozovite prijatelje iz AMS Osiguranja da zajedno sačuvate sve što vam je važno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track