SVIM IDIOTIMA NA PUTU ZA CRNOGORSKO MORE: Zbog takvih kao vi mnogi su plakali! Preselo vam! Reči Srbina zapalile Tviter
Foto: Z. Š.

brutalan apel

SVIM IDIOTIMA NA PUTU ZA CRNOGORSKO MORE: Zbog takvih kao vi mnogi su plakali! Preselo vam! Reči Srbina zapalile Tviter

Društvo -

Sezona je odmora, i putevi ka Crnoj Gori, ali i Grčkoj, opterećeniji su nego obično. Iako je auto-put kroz veliki deo naše zemlje, ali i deonica kod komšija, olakšala putovanje do crnogorske obale, ostalo je mnogo nimalo bezopasnih krivina do Jadrana. Jedan korisnik Tvitera opisao je svoje utiske sa putovanja do Ulcinja, i naročito pojavu koja mu je jako zasmetala, pa im se obratio oštrim rečima.

"Išao sam do Ade Bojane pre 10-ak dana, a na putu do tamo, i nazad, glavni su mi utisak idioti koje sam sreo, i to njih najmanje desetak. Džaba nam auto-putevi, kada, tamo gde ih nema, vrebaju ovakve budale! Mislim na vas, gospodo, koji pretičete na punim, pretičete u krivinama, pretičete sa vašim krntijama koje samo što se ne raspadnu. Ali vi pretičete. Pretičete kolone, pretičete kamione, pretičete vozeći autobuse, pakao!

Zbog takvih idiota, plakale su mnoge majke. Unesrećili su takvi mnoge domove. Preselo vam tih 10 minuta, koliko stižete ranije, ugrožavajući sebe i druge. A da budem iskren, najviše takvih bilo je sa BG i NS tablicama. Navikli ljudi na "brz život" i "divljanje", i tako sve dok ne ugase nečiji život! Idioti!" - zaključio je ovaj korisnik Tvitera.

I zaista, pitamo i vas, koliko ovakvih sretnete kada putujete negde?

Prema podacima Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije u periodu od 2016. do 2020. godine u saobraćajnim nezgodama u našoj zemlji smrtno je stradalo 2.760 lica, dok je 100.519 lica povređeno (16.489 teže, 84.030 lakše). Gotovo svaki drugi poginuli učesnik u saobraćaju bio je u putničkom vozilu - u svojstvu vozača ili putnika.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track