Najnovije vesti

LEŽAO JE NA TLU, DOBRO SU GA UDESILI, SAV JE BIO KRVAV: Momci iz Beograda uhvatili pedofila na plaži kod Herceg Novog
Foto: Shutterstock

manijak

LEŽAO JE NA TLU, DOBRO SU GA UDESILI, SAV JE BIO KRVAV: Momci iz Beograda uhvatili pedofila na plaži kod Herceg Novog

Društvo

Državljanin Srbije uhvaćen je u ponedeljak na poluostrvu Luštica u blizini Herceg Novog kako snima decu koja su se kupala na jednoj od omiljenih turističkih destinacija Beograđana u naselju Rose.

Jedan od svedoka velikog incidenta, zbog koga je morala da interveniše i policija, navodi da je pedofila na delu uhvatila grupa momaka iz Beograda.

- Sve se dogodilo u ponedeljak posle podne. Sedeo sam sa grupom prijatelja u jednom poznatom restoranu na Rosama. Tada sam čuo galamu sa obližnje plaže. Pogledao sam i video grupu momaka kako jure nekog čoveka. Izašao sam iz restorana da bih video o čemu se radi i video čoveka kako leži na tlu. Bio je krvav jer su ga momci baš dobro udesili - rekao je očevidac.

Navodi da je saznao detalje incidenta kad je stigla policija.

- Policiju su pozvali iz restorana iako se sam incident dogodio na plaži, a ne u njemu. Кad su došli policajci, uzeli su izjave od momaka, a tada sam shvatio šta se zbilo. Taj čovek je šetao po plaži i slikao je decu telefonom. U tom momentu na plaži je bilo dosta porodica, puno male dece. Ti momci su ga uhvatili, a iskreno da vam kažem, izgledao je kao neki manijak - objašnjava svedok.

Beograđani koji su uhvatili potencijalnog predatora prema njegovim rečima nisu privedeni.

- Policija je posle uzimanja izjava i legitimisanja odvela tog manijaka - objasnio je očevidac čitavog incidenta.

Srbin manijaka jurio u Grčkoj

Ovo nije prvi slučaj da su uhvaćeni pedofili koji po plažama prave fotografije dece koja se kupaju. Nedavno se sa sličnim problemom susreo jedan naš državljanin, ali u Grčkoj u mestu Nea Кalikratija.

- Sve je bilo potaman dok se na plaži nije pojavio čudan muškarac koji je snimao devojčice i decu. Tada je počeo ogroman haos. Obavestio sam spasioca da pozove policiju, ali ih nije bilo dva sata. Кrenuo sam za njim nakon čega sam ga uhvatio i 20 minuta sam ga držao za ruku. Bacio je u kantu kameru za podvodno snimanje na kojoj su bili i snimci moje porodice i ćerkica od četiri i devet godina kako se igraju u pesku. Кada je policija stigla već je pobegao - ispričao je čovek iz Srbije.

Slično se dogodilo i u hrvatskom Rovinju gde je uočen čovek star 71 godinu kako krišom snima decu. Strani državljanin je uhvaćen, a kasnije je tvrđeno da je isto činio i godinu dana ranije u jednom kampu na području ovog grada.

(Kurir.rs/Objektiv)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja
track