Najnovije vesti

TAJNI ZNAK NA VRATIMA: U srcu Beograda prostituke iz Brazila i Kine, a na NEVEROVATAN način dolaze do klijenata! ŠOKIRAĆE VAS!
Foto: Shutterstock

tajne iz prestonice

TAJNI ZNAK NA VRATIMA: U srcu Beograda prostituke iz Brazila i Kine, a na NEVEROVATAN način dolaze do klijenata! ŠOKIRAĆE VAS!

Društvo
08:32h

Prostitucija u Srbiji zakonom je zabranjena, ali uprkos tome, “najstarijim zanatom” u Beogradu bave se ne samo devojke iz naše zemlje, već i strankinje koje su dovedene iz različitih delova sveta.

Seksualne usluge u zamenu za novac u Beogradu nude desetine devojaka iz azijskih zemalja poput Kine, Japana i Malezije, koje svoje klijente iz Srbije dočekuju u stanovima na različitim lokacijama u prestonci. Usluge naplaćuju od 80 do 300 evra i zaradu dele sa organizatorima koji ih na ovaj način izrabljuju, potvrđuju izvori Monda.

Kragujevčanka J. M. koja je bliska devojkama koje se bave ovim poslom, ispričala je kako je organizovana ova vrsta prostitucije, otkud toliki broj strankinja iz celog sveta u Beogradu i na koji način klijenti dogovaraju sastanak sa devojakama koje se bave prostitucijom u našoj zemlji.

Prostitucija je organizovana tako da se kontakt i vrste usluge mogu pronaći vrlo jednostavno na internet sajtu. Kada se klijent javi na broj telefona, na engleskom jeziku dobiće dalja upustva, kaže J. M.

"Na stranicama postoje detalji ponude i klijent kao u katalogu može da bira da li želi seksualne usluge devojaka iz Rusije, Brazila, Kine, Malezije. Sve je neverovatno otvoreno i javno, postoje slike, brojevi telefona i kontakti. Sve funkcioniše preko Vocap dopisivanja na engleskom jeziku, klijent ugovora termin i dobija lokaciju na koju treba da dođe. Iako misli da sve vreme komunicira direktno sa devojkom sa kojom želi sastanak, zapravo se dopisuje sa koordinatorom, jer većina prostitutki ne zna engleski jezik", otkrila je Kragujevčanka J. M.

Elitna Prostitucija, Folk pevačica, Prostitucija, Seksi žena
foto: Shutterstock

Stanovi u kojima strankinje nude seksualne usluge mušterijama iz Srbije nalaze se uglavnom u samom centru grada, na kojima su ulazna vrata obično jasno obeležena, kako ne bi došlo do greške.

"Da bi lakše objasnile klijentima gde treba da dođu, uglavnom pošalju slike ulaznih vrata stana na kojima se nalazi obeležje, kao što je recimo gramofonska ploča na 'špijunki'. U stanovima gde usluge pružaju devojke iz Kine enterijer je uređen u azijskom stilu, klijenti se dočekuju mirišljavim štapićima, istočnjačkom muzikom i eteričnim uljima".

Prema njenim rečima, sa drugim strankinjama koje pružaju seksualne usluge u Srbiji situacija je slična. Najviše ima devojaka iz Rusije i Rumunije, ali sve ih je više iz ostalih delova sveta.

"Mnogo devojaka iz Singapura, Brazila i Japana došlo je u Srbiju kako bi se bavilo prostitucijom. Sve imaju eksplicitne fotografje, recenzije i ocene na internetu. Mušterije ostavljaju komentare da li su zadovoljni uslugama, kao da je u pitanju neka roba. Devojke su u obavezi da odgovaraju na takve komentare, što je zaista užasno. Sigurno da nijedna od njih ne želi da se bavi prostitucijom, da hoće normalan život i posao u svojoj zemlji, ali ih je ko zna kakva muka naterala da dođu u Srbiju. Sve su to teške životne priče, nadam se da će se jednom pronaći rešenje, stati na put prostituciji i da će policija reagovati, bilo da se radi o ženama iz Srbije ili drugog dela sveta", objašnjava sagovornica Monda.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja