Najnovije vesti

MORAO DA STANE I ZOVE POLICIJU Boško krenuo na more, nije ni stigao do Grčke auto mu bio uništen: Nije jedini kome se ovo desilo!
Foto: Dado Đilas

kamenovani smo

MORAO DA STANE I ZOVE POLICIJU Boško krenuo na more, nije ni stigao do Grčke auto mu bio uništen: Nije jedini kome se ovo desilo!

Društvo

Neprijatna situacija na putu do Grčke dogodilo se jednom Bošku, kojem je, kako tvrdi, sa nadvožnjaka kamenovan automobil u okolini Kumanova u Severnoj Makedoniji.

"Noćas dok sam vozio ka Grčkoj kroz Makedoniju na izlazu iz Kumanova ja i još dva auta ispred mene bili smo kamenovani sa nadvožnjaka od strane nepoznatih lica. Ne znam za druga dva auta da li imaju oštećenja, ali ja sam se na benzinskoj stanici zaustavio i radnik je pozvao policiju. Kod mene je šoferšajbna oštećena udarcem kamena", ispričao je Boško u Fejsbuk grupi "Grčka Info", želeći da upozori ostale turiste koji putuju u Grčku, ali i pokuša da pronađe vozače dva automobila koji su bili ispred njega, a takođe su kamenovani.

Grčka
foto: Printscreen/Facebook/Grčka info

U komentarima je stigla potvrda i od drugih turista kojima se dogodila ova neprijatna situacija.

"Meni se desilo isto pre par godina gađala su neka deca kamenjem pored samog autoputa zamalo da mi istrče pred kola!", "I nama se to desilo pre nekoliko godina na istom mestu. Bila zima sneg bio veliki, sporo se išlo. Mi smo srećom prosli dobro i zvali odmah policiju dok su neka vozila stala valjda im polomili staklo. Kamenje su bacali sa mosta bilo ih je oko šest ili više ljudi. A ja se pitam šta rade u sred noći ovako poređani na mostu, dok sam to pomislila kamenje poče da pada", pisali su korisnici.

Drugi su posumnjali da je reč o dečjoj igri, a neki koji tvrde da su već slušali slična iskustva, opominju da je, navodno, u pitanju ista grupa ljudi koja je ranije bacala kamenje i na autobuse.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja