PRED NAMA SU PRSKALI OTROV Violeta proživela 5 dana pakla na letovanju: Ćerka i ja imamo astmu, a morale smo da SPAVAMO SA MRAVIMA
Foto: Facebook

LOŠE ISKUSTVO

PRED NAMA SU PRSKALI OTROV Violeta proživela 5 dana pakla na letovanju: Ćerka i ja imamo astmu, a morale smo da SPAVAMO SA MRAVIMA

Društvo -

Sezona godišnjih odmora polako se bliži kraju, turisti koriste još lepo vreme i priliku da dane provedu na moru, a onda sledi sumiranje utisaka.

Tako je jedna Violeta objavila svoje iskustvo sa ovogodišnjeg odmora koji je provela u Grčkoj.

"Proveli smo pet jako neprijatnih dana u Platamon u bungalovu. Imali smo mrave na nameštaju, kao i u krevetima. Posteljina kao da i nije bila promenjena od prethodnih gostiju kada smo ušli u sobu. Ostale su neke stvari od gostiju, koji su bili pre nas. Peškire smo dobijali uvek samo za dve osobe i ako nas je bilo četvoro", napisala je ona u Fejsbuk grupi Live from Greece.

Violeta Petrović
foto: Facebook

"Kada smo im rekli, da imamo mrave i da posteljina nije promenjena, samo su pred nama prskali otrov protiv mrava, a drugu sobu nismo dobili. Morali smo da spavamo u toj sobi i ako ćerka i ja imamo astmu. Spavali smo na našim peškirima, jer je posteljina četvrtog dana prvi put zamenjena...

Dakle, nikada ružnije iskustvo nismo imali u Grčkoj. Jako žalosno. Nije bilo zavese u kupatilu, tako da smo morali sakupljati vodu sami sa poda i brisati", objavila je Violeta u Fejsbuk grupi Live from Greece.

"Aljkavi i štrokavi, čast izuzecima. Godinama idem u Grčku i samo dva puta imala pristojan smeštaj. Ove godine isto sve prljavo i štrokavo, tako da sam definitivno odlučila da tamo više ne idem, pa makar morala i u Albaniju", jedan je od komentara ispod ove objave.

1 / 5 Foto: Facebook

"Uh, vi ste još i dobro prošli. Mi smo imali stenice u krevetima, deca su mi izujedana, kao i mi, razmišljam da li bih mogla da ih tužim ili nešto", dodala je druga članica grupe.

"Samo se žalite a ko zna gde i kako dođete do smeštaja i preko koje agencije. Letujem 10 godina i vratila se pre 7 dana sve i uvek fenomenalno prošla, peškiri i posteljina svaki dan menjanji, čišćenje apartmana..nemam reči.. Na odlasku častim spremačicu svaki put...kako platim to i dobijem, nikada nisam imala promedbu", opisala je svoju situaciju još jedna članica.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track