BRUKA NA SRPSKOJ SVADBI, SVATOVI OSTALI GLADNI: U čudu gledali u tanjir a kad su rekli donesite još, mlada nadmašila bezobrazlukom
Foto: Shutterstock

veselje o kojem se priča ali ne lepo

BRUKA NA SRPSKOJ SVADBI, SVATOVI OSTALI GLADNI: U čudu gledali u tanjir a kad su rekli donesite još, mlada nadmašila bezobrazlukom

Društvo -

Svadba o kojoj se pričalo na Redditu, zahvaljujući ispovesti jedne od gošći koja joj je prisustvovala, izazvala je šok

BEOGRAD - Viđali smo i muzičare koji „vise sa lustera“ na venčanjima, nepristojno obučene goste, svađe između mlade i svekrve, čuli smo i da mladenci nekad gostima odrede koliko novca da daju za poklon, ali ovo još nismo!

Svadba o kojoj se pričalo na Redditu, zahvaljujući ispovesti jedne od gošći koja joj je prisustvovala, izazvala je šok kod svih koji su ovu priču čuli.

Venčanje je bilo predivno, sve dok gosti nisu počeli da traže još hrane, jer porcije koju su dobili su bile poput onih za decu.

„Oni su izbor i količinu hrane sveli na minimum jer, naravno, nisu imali novca, tako da su neki gosti ostali gladni“, napisala je ona.

mlada, venčanje, svadba, venčanica, Bidermajer
foto: Shutterstock/paralisart

Ali to nije sve jer najšokantniji podatak tek sledi – ona i devetoro drugih gostiju od mladenaca su dobili zadatak da operu sudove posle slavlja!

Sasvim razumljivo, ljudi su šokirani ovom pričom i jednostavno ne mogu da poveruju da su mladenci od gostiju tražili takvu uslugu.

„Ne znam kako im nije bilo glupo da to traže od gostiju“, komentar je jedne žene, dok je druga dodala da nikada ne bi pristala na tako nešto, po cenu da se mladenci naljute.

matičar, venčanje
foto: Youtube Printscreen

Žena koje je bila gošća na ovoj svadbi otkrila je i da su se mladenci razveli posle tri godine braka, zbog finansijskih problema i dugova.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track