Najnovije vesti

HIT NA SVADBI U LESKOVCU! Svatovi krenuli po mladu, a nisu ni sanjali da će se desiti OVO! Zbog njih umalo da propadne VESELJE!
Foto: Profimedia

veselo

HIT NA SVADBI U LESKOVCU! Svatovi krenuli po mladu, a nisu ni sanjali da će se desiti OVO! Zbog njih umalo da propadne VESELJE!

Društvo

Sezona svadbi širom Srbije još uvek traje, a ja jugu Srbije prošlog vikenda je došlo do prave pometnje na veselju kada su svatovi krenuli po mladu.

Naime, jedna od komšinica novopečenih mladenaca koja je prisustvovala veselju ispričala nam je šta se dešavalo pre dolaska u restoran, a cela zbrka je nastala zbog trubača.

- Svadba je trebala da bude u jednom restoranu u Leskovcu. Mladoženja je iz Leskovca, a mlada iz Donjeg Trnjana. Ranom zorom mladoženjini svatovi su se okupili u njegovoj kući i sa kumom i starim svatom krenuli put Trnjana - priča nam komšinica i dodaje:

svadba, srpska svadba, trubači
foto: Profimedia

- Tu su bili i trubači kojima je tačno rečeno gde mlada živi. Tamo su trebali da idu svojim prevozom. Lično sam čula da ih je mladoženjin otac više puta pitao da li znaju gde se nalazi to mesto i odgovorili su da znaju. Koliko sam videla nisu išli u koloni sa svatovima, nego su krenuli nešto kasnije.

Ona navodi i da je bio dogovor da se kod mlade stigne u podne, tačnije u 12 sati.

- Moja ćerka je bila najbolja drugarica mladi, pa je bila kod nje kući. Mlada je bila spremna na vreme, svatovi takođe. Nestrpljivo su čekali mladoženju uz veselu muziku. Fotograf je stigao, slikao celu porodicu, a mladu najviše. Bila joj je najveća želja da se fotografiše u venčanici. Vreme je odmicalo, a svatova nema...

Ćerka kaže da već oko 12 sati kreće panika u kući. Muzika staje, mladoženje nema. Javlja ona meni da nema svatova i da se svi pitaju šta se dešava. Pita mene da li znam nešto, a ja se uveliko spremam za restoran. Kasnije mi javlja da je mladin brat pozvao mladoženjinog oca da vidi šta se dešava.

Prema njenim rečima, komšije su govorile mladi da se mladoženja verovatno predomislio i da neće da dođe.

- Iako je znala da je to šala nije joj bilo svejedno. Bila je nervozna i ljuta. Zar i da venačnje da zakasne. Svekar u tom trenutku javlja da su oni na ulazu u selo i da čekaju trubače koji su otišli u Gornje Trnjane umesto Donje i čekali ih tamo. On ih je zvao i odmah naredio da dođu ovamo. Bio je besan jer su pogrešili selo, a jasno im je naglašeno gde treba da dođu. Svatovi stoje, čekaju, kiša pada, a trubači koji su verovatno malo popili promašili mesto.

venčanje, svadba, mladenci
foto: Profimedia

Na kraju, prema rečima komšinice, sve se dobro završilo.

- Jeste da su svatovi kasnili jedno pola sata, ali dobro je prošlo. Verujem da će se po ovome i pamtiti njihova svadba. Umalo da trubači pokvare celo veselje i naprave pravu pometnju i svađu među porodicama - priča nam komšicica.

Kurir.rs

Bonus video:

Svadba Đokovića drugi dan, pogledajte sav taj raskoš
00:13

Svadba Đokovića drugi dan, pogledajte sav taj raskoš

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja