Najnovije vesti

OTAC PREVASPITAO BAHATOG VOZAČA NA PEŠAČKOM: Pogledajte snimak iz Šapca, roditelji ogorčeni zbog ovih scena (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva

automobil se nije zaustavio

OTAC PREVASPITAO BAHATOG VOZAČA NA PEŠAČKOM: Pogledajte snimak iz Šapca, roditelji ogorčeni zbog ovih scena (VIDEO)

Društvo
17:38h

Strašna scena zabeležena je na jednom pešačkom prelazu u Šapcu.

Naime, na snimku, koji ne nastao u naselju Majur, vide se dvoje dece i otac devojčice sa videa kako stoje i čekaju da pređu pešački prelaz.

Kako se automobil, koji im je prilazio nije zaustavio i dopustio im da pređu ulicu, otac ga je zaustavio i rešio da prevaspita bahatog vozača.

On je u jednom momentu čak i otvorio vrata automobila te se verbalno obračunao sa vozačem koji nije ispoštovao pravila saobraćaja.

Kako je za Kurir objasnila majka dečaka, snimak je nastao nastao juče na pešačkom prelazu ispred škole.

- Nadam se da će obajvljivanje ovog skandaloznog snimka pomoći u našoj borbi da se obezbedi školski policajac ili da će se makar ovakvim vozačima probuditi svest da treba da uspore pored škole.

Otac očitao bahatom vozaču na pešačkom prelazu u Šapcu
00:21

Otac očitao bahatom vozaču na pešačkom prelazu u Šapcu

Majka dečaka apeluje na sve vozače da uspore pored škola, i da obrate dodatnu pažnju na bezbednost dece.

Podsetimo, povodom početka nove školske godine, policijski službenici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova su, u okviru akcije „Škola“ na teritoriji Republike Srbije, za četiri nedelje otkrili čak 15.103 saobraćajna prekršaja u zonama škola.

Tada je zbog prekoračenja brzine u zoni škole sankcionisano je 5.913 vozača, a zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja su isključena 192 vozača, od kojih je 36 zadržano na trežnjenju u službenim prostorijama, jer su upravljali vozilom sa više od 1,20 promila alkohola u organizmu. U službenim prostorijama zadržano je i šest vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja