OGLASIO SE TRAKTORISTA IZ FEKETIĆA KOJI JE NA NJIVI NALETEO NA PANTERA: Izašao iz žbunja i pretrčao 30 metara za 2 sekunde (VIDEO)
Foto: Instagram

lovočuvari na terenu

OGLASIO SE TRAKTORISTA IZ FEKETIĆA KOJI JE NA NJIVI NALETEO NA PANTERA: Izašao iz žbunja i pretrčao 30 metara za 2 sekunde (VIDEO)

Društvo -

Meštanin Feketića, Andrej Maljik, ustao je jutros kao i uvek i uputio se na svoj posao kako bi orao njivu.

Oko 12 sati izašao je iz svog traktora nešto da proveri. Crni obrisi u zelenišu neke njemu nepoznate životinje privukli su mu pažnju, a onda je usledio šok koji je ipak uspeo da zabeleži u video snimku.

- Vozio sam i vidim nešto crno i mislio sam da je pas lutalica. Taman da izvadim telefon i da snimim, kako sam pomislio na telefon, krenuo je da beži. U dve sekunde je istrčao 30 metara. Ostao sam u šoku - navodi Maljik za Republiku.

Kako dalje objašnjava, nije mu bilo svejedno od tog prizora pa se vratio u traktor iz kog nije nameravao da izlazi do daljnjeg.

- Posle nisam izlazio iz traktora, rekao sam kolegi da će me šlepati, ako negde zapnem, To se desilo danas oko 12 sati - objašnjava Maljik.

Snimak se veoma brzo proširio na društvenim mrežama, stigao je između ostalog i na našu adresu, a Maljik navodi da je lovačka služba nakon toga ekspresno izašla na teren.

- Video sam da je lovačka služba bila. Izašli su na teren da provere. Iskreno, mnogo se pričalo i pisalo o tome, nisam verovao da je tačno, ali kada sam ugledao tu životinju stvarno mi nije bilo svejedno i mogao bih da poverujem da je bio crni panter. Interesantno, onaj ko najmanje misli da je istina, kad vidi ovako nešto, ne može da se ne zapita - zaključuje Maljik.

Odbegli panter koji je nedavno uterao strah u kosti meštanima nekoliko sela kod Apatina, podsetimo, danas je navodno primećen čak kod 80 kilometara udaljenog Feketića!

00:06

Novi snimak crnog pantera

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi velika crna životinja nalik panteru koja trči pored njive. Snimak je jutros načinio traktorista tokom poljoprivrednih radova.

Divlja zver je 12. novembra, podsetimo, prethodni put primećena u neposrednoj blizini Banje Januković kad je jedan od gostiju snimio veliku crnu životinju sa terase jednog hotela.

Lovočuvari su nakon toga uz pomoć drona sa termovizijskom kamerom pretražili nekoliko stotina hektara površine pod šumom, ali bez uspeha.

(Kurir.rs/Republika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track