Najnovije vesti

NESTAO BRATISLAV IZ ARILJA: Roditelji očajni, poslednji put se javio iz Užica, a OVO je mnogo čudno
Foto: Facebook

mole za bilo kakvu informaciju

NESTAO BRATISLAV IZ ARILJA: Roditelji očajni, poslednji put se javio iz Užica, a OVO je mnogo čudno

Društvo
15:58h

Četrdesetpetogodišnjem Bratislavu M. iz Arilja od 7. novembra gubi se svaki trag.

Po rečima njegove majke Slađane poslednji telefonski kontakt imala je sa njim 7. novembra kada joj se kratko javio i rekao da je u Užicu i da mu nije dobro. Nakon toga telefon je isključen i pored maksimalnog angažovanja da mu uđu u trag i saznaju šta se dešava, roditelji nisu došli ni do kakvih informacija. Zabrinuti roditelji su 11. novembra otišli u Ariljsku policiju da prijave slučaj, gde su izneli sve nelogičnosti vezane za njegov nestanak, a koje su ih navele da sumnjaju da nešto nije u redu.

Bratislav Minić
foto: Printscreen/Facebook

Majka Slađana tvrdi da je u kući ostavio ranac bez kog nije nigde išao, vrata su bila otključana, a ključ koji uvek stoji ispod saksije nije bio na svom mestu. Kako je Bratislav radio kao vozač kamiona pozvali su i njegovog poslodavca koji je potvrdio da se nije pojavio na poslu, iako je imao zakazanu turu za Rusiju. Majka takođe navodi da je tužilaštvo u Požegi odbilo da da nalog za lociranje njegovog telefona i kako kaže nadležne institucije nisu joj izašle u susret da pregledaju nadzorne kamere koje bi ga možda negde locirale.

„Želim samo kao roditelj da nam se sin nađe, bez obzira kakav je, sa svim svojim vrlinama i manama. Očajni smo kao roditelji, a od policije kojoj sve smo sve izneli još uvek nismo dobili nikakav odgovor. Na izmaku smo snage, samo bismo da pronađemo svog sina.“- kaže Slađana Minić.

Ukoliko je neko video Bratislava, porodica moli da se obrate nadležnim organima ili da kontaktiraju Miniće.

(Kurir.rs/infoliga.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja
track