Najnovije vesti

REKAO MAJCI DA IDE PO CIGARE I NESTAO: Aleksandra iz Krnjače traži porodica ali i policija, evo zašto! Pozovite ako ga vidite
Foto: Kurir/SĐP, Printscreen Facebook

od subote mu se gubi svaki trag a boluje od epilepsije

REKAO MAJCI DA IDE PO CIGARE I NESTAO: Aleksandra iz Krnjače traži porodica ali i policija, evo zašto! Pozovite ako ga vidite

Društvo
11:31h

BEOGRAD - Nakon što je prijavljen nestanak Aleksandra L, koji je poslednji put viđen u Krnjači, ispostavilo se da je mladić imao nanogicu i da postoji mogućnost da je zapravo pobegao, zbog čega policija sada i traga za njim.

"Aleksandar L. se nije u subotu, 3. decembra, vratilo iz dozvoljene šetnje što je naš sistem uredno registrovao. Poverenik je o tome obavestio nadležni sud koji mu je odredio meru zabrane napuštanja stana sa primenom elektronskog nadzora - rečeno je Blicu iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

U objavi koji je postavio njegov poznanik piše da je on poslednji put viđen u ulici Branka Momirova u naselju Krnjača u periodu između 14 i 15 sati, a kako kaže njegov prijatelj za list, njemu se svaki trag gubi u subotu.

Međutim, list nezvanično saznaje da je on bio u kućnom pritvoru zbog droge od maja ove godine. S druge strane, njegovi prijatelj i majka brinu, jer misle da je nestao.

- Ne znam šta da mislim, ne mogu ništa da mislim. Poslednji put sam bio kod njega pre dva-tri meseca. On je bio u pritvoru, pa je dobio nanogicu, sve je poštovao od policije što je trebalo, imao je šetnje od 14 do 15 sati. U subotu u tom periodu je rekao majci da ide da kupi cigare, i više se nije vratio - rekao je za list njegov drug S. E. koji je objavio post da je Aleksandar nestao.

Ističe da je zabrinut za stanje Aleksandra jer kaže da je hroničan bolesnik.

- On ima epilepsiju, a majka mu je šećeraš. Pretražili smo deo šume u blizini njegove kuće, kod bivšeg rasadnika. O svemu je obaveštena Uprava za izvršenje krivičnih sankcija. Danas će biti 48 sati od kada je on nestao - govori njegov drug.

Aleksandrova majka Radmila javila se uznemirena i uplakana i rekla da ne zna šta je s njenim sinom i da ne zna šta je moglo da mu se desi, ali da se nada da će ga pronaći živog.

U objavi prijatelja navodi se da ako neko prepozna mladića može da se javi na broj 061 63 18 656 ili da pozove policiju,

Kurir.rs/Blic

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja