POSAO I KANADSKI PAPIRI ZA CELU PORODICU: Hitno potrebni vozači kamiona, kuvari, građevinski radnici i rukovaoci
Foto: Promo

POSAO I KANADSKI PAPIRI ZA CELU PORODICU: Hitno potrebni vozači kamiona, kuvari, građevinski radnici i rukovaoci

Društvo -

Potrebno je samo da popunite kratak formular sa osnovnim podacima u tekstu, i ako spadate u neku od ovih kategorija i zadovoljavate uslove dobijate radnu dozvolu, i paralelno ulazite u proces za stalnu boravišnu vizu.

Boravišna viza je jedan korak od kanadskog državljanstva i kanadskog pasoša i to za celu porodicu. Nebitno je da li sada imate srpski, hrvatski, bosanski, ilio bilo koji drugi pasoš.

Popunite formular na ovom linku, a nakon popunjavanja formulara kontaktiraće Vas neko od administratora koji rade regrutaciju radi detaljnijih informacija o visini zarada za svaku poziciju i radi zakazivanja intervjua. Intervju može da se odradi u Beogradu, ili online ako ste iz nekog drugog grada/republike.

Kanada
foto: Promo

Nakon intervjua, procedura za dobijanje radne dozvole traje 2 meseca, plus još 2-3 meseca za dobijanje stalne boravišne dozvole. Posle je samo na Vama, ukoliko želite da u narednih pet godina provedete najmanje dve ipo godine u Kanadi, možete da alicirate i za Kanadski pasoš. Kanada je jedna od najliberalnijih zemalja po tom pitanju.

Proverite na formularu za prijavukoja su sve zanimanja tražena. Za sada su otvorene pozicije za vozače kamiona E kategorije, građevinske radnike u svim varijantama, rukovaoce građevinskim mašinama, kuvare i radnike u ugostiteljstvu, a otvaraju se i brojne druge pozicije, pa i ako ne spadate u neku od ovih kategorija iznad, ostavite podatke o vašoj struci pa će Vam biti javljeno da li postoji tražnja za tom vrstom radne snage i biće Vam zakazan intervju.

Koliko je tražnja velika govori i to da često i fudbaleri dolaze u kanadske klubove i igraju u nižim ligama, dobijaju radnu dozvolu, i uz fudbal mogu da rade i druge poslove.

Popunite formular ovde.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track