KURIR SAZNAJE, SPREČENA TRAGEDIJA U ŠKOLI U NOVOM BEOGRADU: Nastavnik nasred časa spasao učenicu (13), detalji drame na II spratu
Ilustracija, Foto: Marina Lopičić

izbegnuta tragedija

KURIR SAZNAJE, SPREČENA TRAGEDIJA U ŠKOLI U NOVOM BEOGRADU: Nastavnik nasred časa spasao učenicu (13), detalji drame na II spratu

Društvo -

BEOGRAD - U jednoj osnovnoj školi u Novom Beogradu u ponedeljak je za dlaku sprečena tragedija i to nasred časa, zahvaljujući isključivo prisebnosti nastavnika, saznaje nezvanično Kurir.

Prema prvim informacijama, drama se zbila na drugom spratu škole kada je učenica (13) sedmog razreda nasred časa pokušala da skoči s prozora.

Kad je reč o povodu za ovako nešto, navodno se sve dogodilo pošto je devojčica upravo na tom času dobila jedinicu. Iako joj je nastavnik rekao da će moći da je popravi već sledećeg časa, jednostavno nije mogla da se smiri posle čega je zamolila da se otvori prozor na učionici jer se navodno ne oseća dobro.

Tad je pokušala da skoči, nasred časa i pred celim odeljenjem, ali srećom nastavnik ju je uhvatio u poslednji čas.

Devojčica je potom primljena u bolnicu, istraga je u toku.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Kurir.rs

Bonus video:

01:22

Drama u Medicinskoj školi na Zvezdari

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja