BIVŠI UČENIK RAZREDNOM PIJAN POSLAO PORUKU U 1 NOĆU: Napio sam se u Skadarliji, pa rekoh da vas pitam... Bruje mreže zbog OBJAVE!
Foto: Fonet/Ilustracija

hit!

BIVŠI UČENIK RAZREDNOM PIJAN POSLAO PORUKU U 1 NOĆU: Napio sam se u Skadarliji, pa rekoh da vas pitam... Bruje mreže zbog OBJAVE!

Društvo -

Na društvenoj mreži Tviter pojavila se objava u kome piše kako je bivši učenik razrednom starešini poslao poruku u jedan posle ponoći i to pijan!

- "Razredni, kako ste? Napio sam se nešto u Skadarliji i mislim o prošlim vremenima i mislim kako ste vi veći od života i rekoh da vas pitam kako ste, šta radite?" - Poruka od bivšeg đaka u jedan noću - piše u tvitu.

Ispod objave su se nizali komentari korisnika ove mreže koji su bili oduševljeni učenikovom porukom.

poruka
foto: Printskrin Tviter

- Ovde se očekivalo nastavak tipa da razredni iskulira, ali ni ovakav kraj nije loš - piše u prvom komentaru, a autor tvita je odgovorio da se sa učenikom čuo ujutru i da su razgovor nastavili tokom dana.

Neki tviteraši su bili šaljivi pa su prokomentarisali da je bolje to nego da tako pijan piše nekoj devojci.

- Bolje i to nego da smara neku devojku, tako pijan, kasno noću - stoji u komentaru.

Mnogi su na osnovu ove poruke pohvalili rad bivšeg razrednog.

- To, ta poruka, Vam je kompliment "par ekselans". Svaka čast obojici. Ima i lepih događanja - stoji u jednom od komentara:

- Okej, ovo je zapravo skroz slatko. Ova jedna poruka znači da ste ostavili trag i da nije sve bilo uzalud. Poštovanje - glasili su neki od komentara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track