Najnovije vesti

ŽENA RENOVIRALA KUHINJU STARU 40 GODINA ZA 14.000 DINARA: Sve sama radila, trebalo joj nekoliko dana, a pršti od luksuza (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

izgleda kao nova

ŽENA RENOVIRALA KUHINJU STARU 40 GODINA ZA 14.000 DINARA: Sve sama radila, trebalo joj nekoliko dana, a pršti od luksuza (VIDEO)

Društvo

Za renoviranje kuhinje potrebno je nekoliko stotina, a možda i nekoliko hiljada evra u zavisnosti od toga šta želite.

Međutim, Beki Lejn, koja se inače bavi renoviranjem enterijera za male sume novca, otkriva kako je uspela da čitavu svoju kuhinju iz osamdesetih renovira za samo 120 evra!

- Novac sam potrošila uglavnom na farbu. Potrošila sam četiri kantice boje (jedna košta 12 evra) jer sam želela mat finiš, a ne sjaj. Farba za pločice me koštala nešto manje od 12 evra. Završni sloj je oko 10,5 evra - otkrila je Beki.

Beki je svoju kuhinju renovirala za svega nekoliko dana, a počela je od šmirglanja visećih i radnih delova.

- Zatim sam ofarbala pločice pa viseće i radne delove - kaže snalažljiva žena.

Dodaje da joj je zatim srebrna sudopera "odudarala" od ostatka kuhinje, a pošto nije bila sigurna da li će se boja ispirati, odlučila je da unutrašnji deo ostavi kakav jeste i da sve okolo prefarba u belo.

Nakon farbanja svih delova u kuhinji, Beki je zamenila stare ručke i stavila nove, zlatne, koje su, kako kaže, upotpunile izgled prostorije i dala joj luksuzniji, elegantniji izgled.

Podne pločice je, kako kaže, samo očistila jakim sredstvom, ali ih nije menjala.

(Kurir.rs/Mondo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja