BEOGRAĐANKA OTVORILA PAKOVANJE KORA ZA PITU PA SE ZGRANULA: Osetila čudan miris, a onda joj je sve bilo jasno (FOTO)
Foto: Thinkstock

UŽAS

BEOGRAĐANKA OTVORILA PAKOVANJE KORA ZA PITU PA SE ZGRANULA: Osetila čudan miris, a onda joj je sve bilo jasno (FOTO)

Novčanik -

Beograđanka K. A. kupila je u jednom marketu na Banjici kore za pitu koje nisu bile na akciji i nije im prošao rok trajanja, ali su ipak bile ubuđane.

- U nedelju kasno popodne su se najavili rođaci da dolaze u goste. Pošto sam imala tortu i neke kolače htela sam da pripremim i pitu za sestričinu. Bila sam do grada i svratila do prodavnice koja nije blizu moje zgrade, ali koja je jedina radila. Došla sam kući i požurila da napravim pitu i da ispečem. Napravila sam smesu i otvorila pakovanje, osetila sam užasan smrad, bila sam u šoku. Odmah sam znala da su pokvarene - priča Beograđanka i dodaje:

1 / 2 Foto: Privatna Arhiva

- Otvaram jednu po jednu, onaj smrad je sve veći, a na nekim je bila i buđ koja je počela da se širi. Život mi se smučio. Bila sam besna zbog toga što sam bila upozorena da u toj prodavnici ne kupujem, ali sam zbog manjka vremena morala. Nisam se nadala da će uzeti buđave kore.

Pitam se da li oni proveravaju tu robu na rafovima. Ko zna koliko potrošača je kupilo ove buđave kore. Kajem se što nisam imala vremena da odem i da ih vratim - upozorava Beograđanka apelujući na potrošače da dobro zagledaju robu koju kupuju ukoliko je to moguće.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track