Najnovije vesti

NESTALA DEVOJČICA IZ SREMSKE KAMENICE: Poslala sinoć bratu poruku, sada joj telefon nedostupan! Porodica u suzama, MOLI ZA POMOĆ
Foto: Printscreen Facebook

NESTALA DEVOJČICA IZ SREMSKE KAMENICE: Poslala sinoć bratu poruku, sada joj telefon nedostupan! Porodica u suzama, MOLI ZA POMOĆ

Društvo
15:46h

- Samo glas da joj čujem, da znam da je živa. Jako je teško, bojim se za njen život - kaže drhtavim glasom majkadevojčice koja je potvrdila da se devojčici izgubio svaki trag 4. juna u Sremskoj Kamenici.

Devojčica je u trenutku nestanka na sebi imala crni duks i trenerku, a od ličnih stvari ništa nije ponela, osim svog mobilnog telefona koji je ugašen.

Kako kaže majka devojčica je sinoć poslala bratu poruku.

- Napisala je "Šta me tražite i objavljujete? Neću se vratiti kući". S jedne strane znam da je živa, međutim, ko zna ko je poslao tu poruku. Nakon te poruke odmah sam je pozvala, ali je telefon bio ugašen - priča neutešna majka.

Molimo sve ljude koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj devojčici da jave najbližoj policijskoj stanici.

Gorana Simić, nestala
foto: Printscreen Facebook

Devojčica je završila 7. razred osnovne škole i kako je njena baka, inače njen staratelj, zadnji put se javila svom bratu na Instagramu kada mu je napisala:

- Ja sam kod drugarice, doći ću sutra, izvini - napisala je navodno.

Od tada niko nije čuo reč od nje. Porodica je slučaj odmah prijavila policiji, a njena majka je proširila apel na društvenim mrežama na kojima kroz suze moli sve ljude za pomoć.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track