Dačić: Nemamo čarobni štapić ali smo jedinstveni
Foto: Preent Screen

Dačić: Nemamo čarobni štapić ali smo jedinstveni

Društvo -
Pokazali smo za ovih 100 dana da sigurno ne postoji čarobni štapić koji može odmah sve probleme da reši, ali sigurno je da u ovoj vladi postoji više jedinstva nego u bilo kojoj drugoj ranije, rekao je Ivica Dačić

BEOGRAD- Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Beogradu da je njegova vlada za 100 dana rada vratila zemlju na kolosek koji vodi ka zaustavljanju ekonomskog pada, povratku Srbije na trasu ka mogućem rešavanju kosovskog problema i članstvu u EU.

"Pokazali smo za ovih 100 dana da sigurno ne postoji čarobni štapić koji može odmah sve probleme da reši, ali sigurno je da u ovoj vladi postoji više jedinstva nego u bilo kojoj drugoj ranije", rekao je Dačić na sednici Vlade koja je bila otvorena za javnost.

Dodao je da je koordinacija svih stranka koje čine vladajuću koaliciju sistematska i stalna, i da nema različitih istupanja u javnosti, kao i da su na sednicama Vlade sve tačke usvajane jednoglasno. Po rečima premijera, Vlada ima kapacitet da vodi zemlju, donosi odluke i stoji iza njih, i da preuzme odgovornost i kada je to teško. Dačić je ocenio i da je Vlada pokrenula žestoku borbu protiv kriminala i korupcije, i da u toj borbi nema zaštićenih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track