Na granici čekanje do 30 minuta

Novogodišnje gužve

Na granici čekanje do 30 minuta

Društvo -
Saobraćaj je pojačan na važnijim putnim pravcima kao i na prilazima zimskim turističkim centrima

BEOGRAD - U Srbiji je intezitet saobraćaja pojačan unutar većih gradskih sredina, na važnijim putnim pravcima kao i na prilazima zimskim turističkim centrima, saopštio je Auto moto savez Srbije. Na graničnim prelazima zadržavanja putničkih vozila su oko 30 minuta.

Slab do umeren sneg pada na području Crnog Vrha, Požege, Kraljeva, Kopaonika i Ćuprije, dok na mokre kolovoze zbog kiše, vozači moraju računati na području Niša i Zaječara.

Prema informacijama zimske službe Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na autoputevima i frekventnijim državnim putevima i prioriteta u nižim predelima, kolovozi su vlažni, dok u višim predelima Valjeva, Užica i Novog Pazara ima snega na kolovozu do pet santimetara.Na državnim putevima II i III prioriteta kolovozi su pretežno mokri u nižim predelima.

U višim predelima Valjeva, Užica, Novog Pazara, Zaječara, Ivanjice, kao i na putevima ka zimskim turističkim centrima ima snega na kolovozu do pet centimetara.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 157 saobraćajnih nezgoda, u kojima su 73 osobe teže i lakše povređeno. U Beogradu je zabeleženo 77 nezgoda u kojima je 17 ljudi povređeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track