BORISLAV STEFANOVIĆ: Zloupotreba Bogićevića je poraz države!
Foto: Fonet Zoran Mrdja

Potpredsednik i šef poslanika DS

BORISLAV STEFANOVIĆ: Zloupotreba Bogićevića je poraz države!

Društvo -
Potpredsednik DS Borislav Stefanović kaže da zloupotreba medija nije zabeležena u poslednjih 15 godina i da nikako nije slučajno da je Miroslav Bogićeviću, vlasniku "Farmakoma" juče skinuta nanogica, a da danas iznosi teške optužbe na račun Aleksandra Rodića, vlasnika "Kurira".

"Ovakvo instrumentalizovano korišćenje nacionalne frenkvencije u lične svrhe i u funkciji podrške određenoj, politici ili lideru, to jest, vođi ove Vlade, nije do sada viđeno. Nije slučajna zloupotreba čoveka koji je juče skinuo nanogicu, da danas daju izjavu. I to kroz takvu formu da državni organi postaju potpuni nebitni, nego se na medijima i vrši istraga, i prolazi polograf i prosuđuje i presuđuje. Ovo je poraz države i ogoljeno lice režima", kaže Stefanović za Kurir.

On upozorava da bi predstavnici novinartskih udruženja trebali hitno da reaguju, umesto da gostuju u medijima.

Podsetimo, Miroslav Bogićević, vlasnik "Farmakoma", dobio je zadatak od državnih organa da laže i iznosi dezinformacije o Kuriru, Aleksandru Rodiću i njegovoj porodici, a za uzvrat mu je skinuta nanogica posle samo 5 meseci kućnog pritvora.

Kontraverznom biznismenu je trebalo samo dva dana posle skidanja nanogice da krene u brutan napad na Aleksandra Rodića, pa je već danas na TV Pink izneo niz neistina u razgovoru sa Draganom J. Vučićevićem.

(E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track