LAVROV I VULIN NA GROBLJU OSLOBODILACA: Cveće i venci na spomenik Crvenoarmejcu
Foto: Beta

da se ne zaboravi

LAVROV I VULIN NA GROBLJU OSLOBODILACA: Cveće i venci na spomenik Crvenoarmejcu

Društvo -
Vulin će sa gostom iz Rusije u okviru njegove zvanične posete položiti venac povodom 70. godišnjice pobede u Drugom svetskom ratu.

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin položiće u petak venac u okviru spomen-kompleksa Groblje oslobodilaca Beograda i na spomenik Crvenoarmejcu.

Kako je navedeno u saopštenju Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Vulin će sa gostom iz Rusije u okviru njegove zvanične posete položiti venac povodom 70. godišnjice pobede u Drugom svetskom ratu.Vulin u gerontološkom centru u KragujevcuPrilikom posete Gerontološkom centru u Kragujevcu, ministar Vulin je otvorio klub za rehabilitaciju i istakao da je resorno ministarstvo renoviranje tog centra pomoglo sa blizu 8 miliona dinara.- Sve institucije, ne samo gerontološki centri, treba da dobiju odgovarajuće licence do kraja godine, a da bi to bilo moguće, moramo mnogo da uložimo - rekao je Vulin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track