LETOVANJE U SRBIJI: Za vaučer se do sada prijavilo 8.975 građana!
Foto: Beta/Miloš Miškov

Rasim Ljajić otkriva

LETOVANJE U SRBIJI: Za vaučer se do sada prijavilo 8.975 građana!

Društvo -
Najviše je zainteresovanih za srpske banje, Zlatibor, Taru i Kopaonik. Zadovoljni su građani, a i hotelijeri i vlasnici aparatmana trljaju ruke

Do sada se za letovanje na vaučere prijavilo skoro 9.000 građana, i to uglavnom iz Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca", izjavio je za Kurir ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

"Konkretno, do juče se prijavilo 8.975 zainteresovanih da letuju na vaučere. Od toga 60 odsto su penzioneri, i to uglavnom iz Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca. Trenutno su aktuelna prijavljivanja za septembar. Najviše je zainteresovanih za srpske banje, Zlatibor, Taru i Kopaonik. Zadovoljni su i građani, ali i hotelijeri i vlasnici apartmana zadovoljno trljaju ruke... Sada već slobodno možemo da kažemo da je ovaj pilot projekat uspeo i da ćemo i iduće godine nastaviti sa ovim njim", priča Ljajić.

Vaučeri za odmor u Srbiji sa popustom od 5.000 dinara važe od 1. avgusta do kraja novembra ove godine, a svi zainteresovani mogu da se prijave u „Pošti”.

Popusti od 5.000 dinara odnosi se na penzionere, nezaposlene, građane sa primanjima do 60.000 dinara.

(S. Vojinović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track