OMBUDSMAN JANKOVIĆ: Imao sam barut na rukama, mrtvog prijatelja sam mazio po kosi!

MUP objavio dokumenta o samoubistvu

OMBUDSMAN JANKOVIĆ: Imao sam barut na rukama, mrtvog prijatelja sam mazio po kosi!

Društvo -
Dokument je objavljen na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova, čime je višednevna saga o zaštitniku građana, postala još zamršenija

NA rukama Saše Jankovića pronađeni su tragovi baruta, posle samoubistva koje je u njegovom stanu 1. aprila 1993. izvršio Predrag Gojković.

Ovo piše u nalazu koje je tada potpisala veštak Dragana Otović. Taj dokument objavljen je u sredu veče na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova, čime je višednevna saga o zaštitniku građana, postala još zamršenija.

Zaštitnik građana u sredu veče je potvrdio da je posle nesreće utvrđeno prisustvo baruta na njegovim rukama, a objasnio je i zašto:

- Tačno je da su nađeni tragovi nitrata, ali zbog toga što sam svog prijatelja koji je ležao mrtav pomazio po kosi. Ušao sam u svoj stan 15 minuta posle njegove smrti, a pre mene su tamo bile najmanje tri osobe. Sve ovo je izgubilo svaki smisao i ja dalje ne želim ništa više da komentarišem. Ovo je moj poslednji komentar u javnosti i više se neću oglašavati povodom ove stvari koja je otišla apsurdno daleko i zadire u moj privatni život.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track