PAJTIĆ: Vlast tuži, sudi i satanizuje Rodića bez dokaza i institucija!

Lider DS za Kurir

PAJTIĆ: Vlast tuži, sudi i satanizuje Rodića bez dokaza i institucija!

Društvo -
BEOGRAD - Lider DS Bojan Pajtić kaže za Kurir da je sramota i strašno što je Kurir na stubu srama posle pisma Aleksandra Rodića, vlasnika Kurira.

"DS već tri godine ukazuje na to koliko je opasna cenzua za demokratiju, slobodu i razvoj našeg društva. Dobro je da je gospodin Rodić izašao sa činjenicama o pritiscima na medije i, između ostalog, i na njegove novine. Svaka takva izjava će nas voditi bliže normalizaciji Srbije kao društva i bliže pristojnoj Srbiji. Vrlo sam često na udaru kampanja koje su bile nalagane od strane režima, shvatam i razumem pod kakvim pritiskom se nalazio Kurir. Potrebno je da što više ljudi shvati da sloboda nema cenu, da shvataju da mora da se okonča situacija u kojoj vlast i tuži i sudi i satanizuje, bez ijednog dokaza i institucije", rekao je Pajtić za Kurir .

Podsećamo, TV Pink od jutros vodi brutalnu kampanju lažima protiv dnevnog lista Kurir i njegovog vlasnika Aleksandra Rodića zbog toga što je objavio pismo za javnost u kome je obelodanio istinu o pritiscima i ucenama vlasti na medije u Srbiji.

Zbog toga je na TV Pink satima ide emisija u kojoj se iznose brojne laži na račun Aleksandra Rodića, a među sagovornicima je bio i Miroslav Bogićević kome je pre dva dana skinuta nanogica pošto se dogovorio sa organima vlasti da će blatiti Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track